NHL: Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils

Pe 17.11. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - NEW JERSEY DEVILS

Kohde sulkeutuu: 17.11.2023 02:00


Viiden ottelun voittoputkessa liitävä Pittsburgh Penguins saa kotonaan vastaansa New Jersey Devilsin perjantain vastaisena yönä kello 02.00 Suomen aikaa.

Penguins viiden ottelun voittoputkessa


Pittsburgh Penguinsin potentiaali on viime otteluissa alkanut viimein realisoitumaan tulostaululle. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja samalla kuntopuntarilla NHL:n kovin joukkue, kun viidestä ottelusta maaliero on 25-8. Edistyneiden tilastojen mukaan Pittsburghin maalinteko on ollut myös huippuluokkaa, eikä maaleja ole syntynyt pelkästään hyvän tuurin vaan laadukkaasti luotujen maalipaikkojen ansiosta. Penguins on myös NHL:n aktiivisin joukkue tulittamaan kiekkoa maalia kohti noin 35 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla.

Edellisessä ottelussa Penguins kaatoi Columbus Blue Jacketsin maalein 5-3. Kapellimestarina ottelussa toimi kapteeni Sidney Crosby, joka niittasi urallaan hattutempun numero 16. Crosby (10+9=19) sekä Jake Guentzel (6+12=18) ovat olleet viime aikoina hurjassa vireessä. Myös hieman tunnustellen kautensa aloittanut Erik Karlsson on petrannut peliään hyökkäyssuuntaan huomattavasti ja iskenyt viimeisessä viidessä ottelussa hurjat tehot 3+6=9.

Penguinsin peli kulkee ja lunastaa pikku hiljaa niitä odotuksia, mitä joukkuetta kohden kauden alussa ladottiin.
Devils vaikeuksissa ilman Jack Hughesia


New Jersey Devils on hyvän kauden aloituksen jälkeen ajautunut pieniin vaikeuksiin, jotka alkoivat viisi ottelua sitten 1-4 tappiossa St.Louis Bluesia vastaan. Pistepörssiä tuolloin johtanut Jack Hughes loukkaantui ikävän näköisesti avauserässä törmättyään laitaan. Tästä alkoi Devilsin toistaiseksi kestänyt alamäki - viimeisestä viidestä ottelusta tuloksena neljä tappiota ja maaliero 13-22.

Edellisessä ottelussa Devils taipui vieraissa Winnipeg Jetsille maalein 6-3. Kaksi Devilsin maalia syntyi tuossa ottelussa ylivoimalla, joka on jatkanut erittäin hyvää operointia huimalla 38,6% onnistumisprosentilla myös ilman Hughesia. Ylivoima tulee olemaan Devilsin paras mahdollisuus myös pingviineitä vastaan, mutta pingviinit ovat myös petranneet alivoimapelaamistaan ja nostaneet alivoimaprosentin alle 80:stä lähes 85%:iin.

Timo Meier (5+6=11) on terästäytynyt viimeisessä viidessä ottelussa maalinteossa tehden 3 maalia. Puolustajista John Marinolla on hyvä putki päällä, hänen tehtyään 5 pistettä viimeiseen viiteen otteluun ollen näin Devilsin tehokkain pelaaja.Maalivahtivertailu pingviineiden eduksi


Kotijoukkueen maalilla aloittaa tällä kaudella jo kolme nollapeliä pelannut Tristan Jarry (6-5-0), joka on torjunut 91,8% torjuntaprosentilla päästäen keskimäärin 2,31 maalia per ottelu.

Devilsin maalilla aloittaa Vitek Vanecek, jonka 6-3-0 rekordi on Jarrya parempi, mutta päästettyjen maalien keskiarvo hänellä on 3,45 maalia per ottelu sekä torjuntaprosentti 88,7%.

Pittsburghille kuudes perättäinen voitto?


Tähän otteluun lähdetään selvistä asetelmista - NHL:n yksi kuumimmista joukkueista vastaan selvästi alavireinen joukkue, joka painii vaikeuksissa tähtipelaajansa ollessa sivussa. Penguinsin noin 2,10:n kerroin ottelun varsinaisen peliajan voitosta tuntuu hyvältä pelivalinnalta otteluun.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Pittsburgh Penguins @2.11

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

2.11

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.11

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.1

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.1

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan