NBA: Memphis Grizzlies - Utah Jazz

La 11.11. | klo 03:00 | NBA | MEMPHIS GRIZZLIES - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 11.11.2023 03:00


Liigan kaksi huonointa?


Utah Jazzin vieraskiertue itärannikolla on mennyt pahasti penkin alle. Tähän mennessä Jazz on hävinnyt kaikki kolme matsiaan. Ja kun se hävisi kotiottelunsa Orlando Magicia vastaan ennen reissuun lähtemistä, niin nyt Jazzilla on menossa neljän ottelun tappioputki.

Viimeksi Jazz hävisi Indiana Pacersille 118–134. Vaikka piste-ero lopulta repsahtikin suureksi, niin muutama valopilkku Jazzin pelissä jo oli. Jazz oli pelissä mukana kolme neljännestä. Viimeisen pätkän alussa tilanne oli Indianalle 101–98, mutta viimeinen jakso meni kotijoukkueelle 33-20.

Utah Jazzin suuri ongelma on ollut takamiesten peli. Joukkueen avauksessa pelanneet Talen Horton-Tucker eli THT sekä Jordan Clarkson ovat heitto ensin -takamiehiä, ja kun he eivät ole saaneet palloa koriin, niin tulos on ollut tämä. Vaihtopenkin Colin Sextonkin on heitto ensin -pelaaja. Jazz tarvitsisi takamiestä, kenraalia, joka osaisi laittaa pallon sille, jolla on se paras heittopaikka, eikä hukkaa palloa niin kuin JC ja THT.

Pacers-ottelussa Utahin päävalmentaja Will Hardy oli nostanut rookie Keyonte Georgen avaukseen. George pelasi 31 minuuttia, ja mikä tärkeintä, hän antoi yhdeksän korisyöttöä ja menetti pallon vain kerran. George on vasta 20-vuotias, eikä hän ole vielä tällä kaudella, tuskin ensi kaudellakaan, vastaus Jazzin ykköspaikan ongelmiin.

Morant vielä pitkään pelikiellossa


Memphis Grizzlies saattaa juuri nyt olla jopa Jazzia huonompi joukkue. Sen saldo on 1-7 ja kaikki se on hävinnyt kaikki neljä kotimatsiaan. Syy Grizzliesin alamäkeen on varmasti se, että Ja Morant on vielä pitkään pelikiellossa ja sentteri Steven Adams koko kauden loukkaantuneena sivussa. Morant on joukkueen superstara ja Adams oli avausviisikon kulmakivi.
Reilu viikko sitten Utah voitti Memphisin Salt Lake Cityssa 133-109, mutta kyllä Utahkin on heikko vierasjoukkue.

Utahin joukkuesta sentteri Walker Kessler on muutaman matsin sivussa kyynärpää vamman vuoksi. Kelly Olynyk tullee pelaamaan avaukseen. Olynyk on ainakin varma veteraani, jonka pelaaminen ei heilahtele. Utah Jazzin fanipalstoilla on myös vitsailtu, että 211 cm pitkä Olynyk pitäisi laittaa pelaamaan avaukseen ykköspaikkaa, kun hän jakaa palloa paremmin kuin Utahin takamiehet. Ehkä sitten Olynyk, ja mahdollisesti vielä George, avauksessa tarkoittaa sitä, että nyt Jazzin hyökkäys on fiksumpi ja monipuolisempi.


Utah Jazz on heikko, mutta niin on Grizzlieskin. Silti vetomarkkina on saanut Memphisistä selvän suosikin. Kertoimet ovat noin 1.55 – 2.45, ja tämä on liikaa kotijoukkueelle kallellaan. Laitetaan sinivalkoiset NBA-lasit silmille ja tasoitusbetsi Lauri Markkasen joukkueelle.


Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!


Bankonbet avasi ovensa vedonlyöjille 2022 ja tarjoaa pelien aloittamiseen muhkua tervetulobonusta.
Bankonbet: 100% talletusbonus 200€ asti

Pelivalintamme:

Jazz +4.5 @1.86

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.86

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.86

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.84

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.79

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan