EM-karsinnat: Slovakia - Islanti

To 16.11.2023 | 21:45 | EM-Karsinnat | SLOVAKIA - ISLANTI

Kohde sulkeutuu: 16.11.2023 21:45


Slovakia kisoihin!Tässä matsissa on vielä panosta. Portugali on jo varmistanut paikkansa ensi kesän EM-turnauksessa. Se on voittanut J-lohkossa kaikki kahdeksan matsiaan. Tilanne kakkospaikan kanssa menee seuraavasti: Slovakialla on 16 pistettä, Luxemburgilla 11 ja Islannilla 10. Luxemburgin maaliero on kymmenen miinuksella, Slovakian kuusi plussalla ja Islannin viisi plussalla. Jos Slovakia ottaa tästä nyt tasurin, niin se varmistaa käytännössä kisapaikkansa. Islannin olisi voitettava paremmalla maalilukemalla kuin 1-0. Niillä numeroilla Slovakia voittaa keskinäisten matsien vertailut.

Lokakuun matseissa Slovakia hävisi ensin vieraissa Portugalille 2-3 ja sen perään voitti myös vieraissa Luxemburgin niukasti 1-0.
Islanti taas on kiristänyt karsintojen loppua kohti, vastukset tosin ovat viime aikoina olleet kevyempiä. Sillä on nyt menossa kolmen tappiottoman matsin putki. Syyskuussa se voitti kotonaan Bosnian 1-0. Lokakuussa se ensin pelasi kotonaan Luxemburgin kanssa 1-1 ja perään se voitti Liechtensteinin 4-0.

Slovakia on ollut karsinnoissa oikeastaan aika hyvä joukkue. Se on pitänyt kahdeksassa matsissa nollat viidesti. Milan Skriniar ja David Hancko ankkuroivat puolustusta ja Napolin maestro Stanislav Lobotka pelaa hyökkäyspäässä.

Islanti ei ole kummoinen joukkue


Islanti ei ole se sama joukkue, joka se oli vielä Venäjän MM-kisoissa ja varsinkin sitä ennen Ranskan EM-turnauksessa. Islanti on kuitenkin vain hyvin pieni eurooppalainen maa, ja vaikka se tuottaa urheilijoita selvästi enemmän, mitä voisi olettaa vain noin 370 000 asukkaan kansakunnan tekevän, niin silti rajat tulevat vastaan. Islannilla ei enää maajoukkueessa ole Eidar Gudjohnssenin tasoisia pelaajia. Islannin joukkueessa ei enää ole pelaajia Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta tai Serie A:sta.

Slovakia on saanut mukaan lokakuussa loukkaantuneena olleen Sparta Prahan laiturin Lukas Haraslinin. Sairastuvalla joukkueelta ovat ainakin Matus Bero sekä Adam Zrelak. Feyenoordin 17-vuotias Leo Sauer pelannee ensimmäisen maaottelunsa.
Islannilta Tanskassa pelaava kaksikko Gylfi Sigurdsson sekä Mikael Anderson ovat loukkaantuneina sivussa. Samaten puolustuksen Hordur Magnusson on sairastuvalla.


Slovakia on ainakin nyt astetta parempi joukkue kuin Islanti, niin kentällä kuin paperilla. Slovakian voitosta saa kertoimeksi liki 1.80. Siihen pikku panos. Ei ole häävi kerroin, mutta kahvirahojen väärti kumminkin.

30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Slovakia @1.78

Betstro - Lue arvostelu

1.78

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.78

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.78

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.78

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.75

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan