EM-karsinnat: Puola - Tshekki

Pe 17.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | PUOLA - TSHEKKI

Kohde sulkeutuu: 17.11.2023 21:45


Venyttääkö Puola ratkaisua viimeiselle ottelupäivälle?


Perjantaina on vielä muutamalla joukkueella EM-karsinnoissa hurjat panokset. Puola isännöi Tshekkiä Varsovassa ja kotijoukkueen on pakko napata kotiyleisönsä edessä voitto, jotta suoraan kisapaikkaan voidaan vielä säilyttää mahdollisuudet. Tshekillä on vielä ensi viikolla Moldova-kotipeli, joten Puolalle ei välttämättä voittokaan riitä perjantaina. Ei kuitenkaan mennä asioiden edelle.Puolan karsintarupeama on ollut oikeastaan jopa säälittävän huono ennakko-odotuksiin nähden. Färsaaret sentään kaadettiin kahdesti, mutta Moldovaa ei kyetty kaatamaan kotona eikä vieraissa ja lisäksi Albanialta ja Tshekiltä on tullut kurinpalautusta. Michal Probierzin alaisuudessa on vedetty nyt kaksi ottelua ja otteisiin ei vielä saatu aivan välitöntä kohennusta.

Robert Lewandowski ei ollut lokakuussa mukana loukkaantumisen takia ja maan ykköstähti palaa nyt avauskokoonpanoon. Poissaolijoista pistävät silmään eniten Matty Cash, Bartosz Bereszynski sekä Arkadiusz Milik. Lokakuun karsintapeleissä Puola pelasi kolmella topparilla ja sama sapluuna voi hyvin olla Probierzin taktiikkapussista tulossa tälläkin kertaa.Puolan tavoin myös Tshekki joutui tunnustamaan Albanian Tiranassa kovemmakseen ja vaikuttaakin vahvasti siltä, että Albania porskuttaa tästä kenties jopa lohkovoittajana lopputurnaukseen. Albania-tappion jälkeen Jaroslav Silhavýn suojatit esiintyivät hieman nuhaisesti myös Färsaaria vastaan kotona, mutta kolme pistettä saatiin silti napattua niukin naukin.

Tshekilläkin on pari merkittävää loukkaantumispoissoloa, kun ykkösveskari Jirí Pavlenka ja keskikentän luottomies Ladislav Krejcí eivät kykene osallistumaan. Patrik Schickin rikkonainen vuosi tarkoittaa myös maaottelujen jatkumista todennäköisesti ensi vuoden puolella. Mojmír Chytilin pelikielto on taaksejäänyttä elämää, mutta piikissä avannee kuitenkin Tomás Cvancara.

Miten paljon Puolan pakkovoitto vaikuttaa pelinkuvaan?Peli-idena on tähän otteluun over 2 eli tasan kahdella osumalla veto menisi mitätöintiin. Puola tarvitsee väkisin maalia ja se tulee ottelussa myös olemaan taatusti aloitteellinen. Itse asiassa oli tilanne ottelussa mikä tahansa, eivät molemmat joukkueet tule missään nimessä olemaan tyytyväisiä, joten maaleille on joka tapauksessa akuutti tarve.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Yli 2 maalia @1.67

Galaksino - Lue arvostelu

1.67

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.65

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.63

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
BetNFlix - Lue arvostelu

1.62

BetNFlix on väriläiskä täynnä bonuksia! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.62

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo