EM-karsinnat: Luxemburg - Bosnia & Hertsegovina

To 16.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | LUXEMBURG - BOSNIA & HERTSEGOVINA

Kohde sulkeutuu: 16.11.2023 21:45


Joutuuko panokseton Bosnia & Hertsegovina lilliputti-Luxemburgin jyräämäksi?


Jalkapallon EM-karsintojen J-lohkossa vielä jatkohaaveita elättelevä Luxemburg isännöi Bosniaa ja Hertsegovinaa Stade de Luxembourgilla. Vierasjoukkue kohtaa mahdollisesti jatkokarsinnoissa keväällä Huuhkajat, joten tässäkin mielessä on mielenkiintoinen kamppailu luvassa torstaina. Luxemburgin kisahaaveet makaavat osittain myös lohkokakkosena olevan Slovakian pistemenetysten varassa, kun piste-eroa on kaksi kierrosta ennen karsintojen päätöstä viisi pistettä.Luc Holtzin luotsaama Luxemburg pelasi lokakuussa Slovakiaa vastaan niin sanotun kuolemanottelun, joka luxemburgilaisten kannalta harmillisesti kääntyi slovakeille hieman jopa pelitapahtumien vastaisesti. Nyt on vielä kuitenkin oljenkorsia lopputurnaukseen, vaikkei suoraa kisapaikkaa heltiäisikään. Kevään jatkokarsinnassa Luxemburg pyrkii nimittäin kisoihin C-polulta eli Kreikka lienee pahin rasti.

Kotijoukkueelta on marraskuun peleistä sivussa Mönchengladbachia seuratasolla edustava Yvandro Borges Sanches sekä Eldin Dzogovic ja Aiman Dardari. Laurent Jans ja Vincent Thill saivat edellisessä pelissä korttitilinsä täyteen, joten kaksikko huilaa. Mica Pinto napannee vasemman pakin tontin ja Thillin korvaa laidalla James Rodrigues tai vasempana laiturina viimeksi pelannut Danel Sinani.Savo Milosevicin suojatit keskittyvät pääasiassa jo ensi maaliskuun jatkokarsintoihin, joissa Suomikin on varmuudella mukana. Itse asiassa on täysin mahdollista, että Huuhkajat matkustavat nimenomaan Zenicaan, mutta odotellaan vahvistus vielä tälle. Bosnian ja Hertsegovinan karsintarupeama on ollut jälleen vaikea, kun vain Liechtenstein on voitettu kahdesti ja Islanti kotona kertaalleen.

Miralem Pjanic, Sead Kolasinac ja Edin Dzeko eivät ole tällä kertaa maajoukkueen mukana, joten vierasjoukkue antaa kokoonpanonsa puolesta reippaasti tasoitusta. Muitakin poissaoloja on, kuten ykkösveskari Ibrahim Sehic, Adrian Leon Barisic, Eldar Civic, Anel Ahmedhodzic, Amer Gojak ja Sanjin Prcic. Laatua saatiin mukaan lähinnä keskisektorille, jossa nähtäneen ainakin Rade Krunic, Benjamin Tahirovic ja Gojko Cimirot.

Bosnialla paljon poissaoloja! Rokottaako kotijoukkue?Otetaan lapulle Luxemburgin suoraa voittoa. Motivaatioetu on selkeästi kotijoukkueella ja Milosevic antaa kaikesta päätellen vähemmälle vastuulle jääneille pelimiehille näytönpaikkoja. Bosnia ja Hertsegovina on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin. Toivottavasti sekoilu jatkuu ainakin maaliskuulle asti, sikäli kun Suomi on lopulta samalla jatkokarsintapolulla.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Luxemburg @2.8

Osuma
Betstro - Lue arvostelu

2.8

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.8

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.78

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.78

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.75

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo