EM-karsinnat: Azerbaidzhan - Ruotsi

To 16.11.2023 | 19:00 | EM-Karsinnat | AZERBAIDZHAN - RUOTSI

Kohde sulkeutuu: 16.11.2023 19:00


Merkityksetön matsi, Ruotsi ei päässyt kisoihinF-lohkon EM-kisapaikat on jo jaettu. Ruotsi jää ulkopuolelle, ja Belgia sekä Itävalta menevät kisoihin. Ruotsin saldo kuudesta matsista on 2-1-3 ja Azerbaidzhanin 1-1-4. Lokakuun matseissa Ruotsi ensin hävisi kotonaan Itävallalle 1-3 ja perään pelasi Belgian kanssa vieraissa 1-1.

Itävalta-tappio ratkaisi Ruotsin tilanteen. Se matsi olisi voinut päättyä toisinkin. Ruotsi voitti ottelussa laukaukset 18-12 ja xG-tilaston vei Itävalta niukahkosti 1.41 – 1.12. Belgiaa vastaan Ruotsi oli hyvin mukana siihen saakka kunnes ottelu keskeytettiin. Tämä oli se surullisen kuuluisa ottelu, kun kaupungilla islamisti tappoi kaksi ruotsalaista futisfania.

Azerien lokakuun matsit olivat Viroa ja Itävaltaa vastaan. Ensin azerit voittivat virolaiset vieraissa 2-0, mutta perään tuli kotona Itävallalta neniin 0-1. Itävalta oli matsissa selvästi parempi. XG-lukemat Itävallalle 1.71 – 0.63 ja laukaukset 13-6. Viroa vastaan Azerbaidzhan oli parempi kaikin puolin, mutta lohkojumbo Viro ei ole häävi mittari.

Azereilla on vielä mahdollisuus EM-kisoihin monimutkaisen sarjasysteemin ja Kansojen liigan sijoitusten perusteella.

Andersson jättää paikkansa


Ruotsin joukkueessa tapahtuu näiden karsintojen jälkeen muutoksia. Janne Andersson on ollut päävalmentajana jo vuodesta 2016 ja hän on julkisestikin luvannut erota, jos joukkue ei pääse EM-kisoihin.

Azerbaidzhanin kärki Musa Qurbanly pelaa ammatikseen Ruotsissa Djurgårdenin joukkueessa, mutta luultavimmin hän aloittaa nyt matsin penkiltä. Sheydayev on tehnyt kymmenen maajoukkuemaalia, ja hän aloittanee kärjessä Dadashovin kanssa. Kapteeni Mahmudov pelaa sitten näiden kahden takana.

Newcastlen kärki Isak on sivussa Ruotsin joukkueesta nivusvamman vuoksi. Hän ilmeisesti palaa peleihin marraskuun maaotteluiden jälkeen. Gyokeres ja Kulusevski pelasivat Belgiaa vastaan kärjessä ja he varmaan aloittavat nytkin. Gyokeres pelaa Sporting Lissabonissa hyvää kautta, saldo on 14 matsin jälkeen 12+4.


Kertoimet ovat noin 7.00 – 4.50 – 1.40, ja kyllä tämä on liikaa alamaissa olevalle Ruotsille kallellaan. Azerit hävisivät kotonaan Belgiallekin vain 0-1. Nyt ei varsinaisesti ole panosta. Ruotsi tekee pitkän reissun, ja azerit tuskin kotikentällä pelaavat löysästi. Olosuhteet ovat varmasti kotijoukkueen puolella. Lapulla Azerbaidzhan +1.5, kerroin on noin 1.65 ja se kelpaa oikein hyvin.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Azerbaidzhan +1.5 @1.66

Fezbet - Lue arvostelu

1.66

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.66

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.66

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.66

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.66

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan