CHL: Pelicans - Trinec

La 10.9. | Klo 16.00 | CHL | PELICANS - TRINEC

Kohde sulkeutuu: 10.09.2023 16:00


Pelicans matsiin voitollisissa tunnelmissa!


Pelicans on avannut myös CHL-urakkansa mallikkaasti. Kolmesta ottelusta on saldona kaksi voittoa ja yksi tappio. Tämä formi on tarpeeksi vahva siihen, ettei tämän ottelun isäntien tarvitse suuremmin stressailla jatkopaikan puolesta. Tommi Niemelän luotsaama pussinokka-lauma on myös osoittanut olevansa valmis tulevaan Liiga-kauteen, joka starttaa jo tulevalla viikolla.

Edellisessä ottelussaan Pelicans kaatoi kotikentällään tsekkiläisen Vitkovicen numeroin 4-0. Numerot hieman mairittelevat lahtelaisia, sillä ottelu oli kaikinpuolin tasainen, mutta vain vieraiden nuhaisuus viimeistelyssä ja Pelicans-kassai Jasper Patrikaisen huippupeli piti vieraat nollilla. Pelicansin tehomiehenä ottelussa hääräsi tuttu nimi, konkarihyökkääjä Ryan Lasch rohmusi itselleen matsissa hirmutehot 2+2.Trinecin puolustuspelaaminen karmealla tasolla!


Tsekkiläisen Trinecin pelaaminen ei ole vielä lähimaillakaan valmista, kuten ei tässä vaiheessa kautta tietenkään pidä ollakkaan. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme pelaamaansa CHL-matsia ja varsinkin puolustuspäässä on isoja ongelmia. Trinec on päästänyt kolmessa matsissa omiin peräti 14 maalia ja se on paljon, varsinkin kun joukkoon mahtuu yksi ottelu, jossa vastustaja ei tehnyt kuin kaksi maalia.

Edellisellä kierroksella Trinecin puolustuspeli koki Ilveksen tehokkaan hyökkäyksen voiman, tamperelaiset tekivät ottelussa viisi maalia ja nappasivat itselleen täyden pistepotin numeroin 5-4. Trinecin näkyvin pelaaja hyökkäyspäässä oli tehot 2+1 nakuttanut konkari Richard Panik.
Maaliverkot kovilla?


Tässä ottelussa on kaikki potentiaali melkoiseen maalijuhlaan, sillä kummankin joukkueen otteluissa on maaleilla juhlittu. Yli 5.5 maalin ottelusta tarjoillaan 1.8:n pintaan olevia kertoimia ja se on lähtökohtiin nähden oiva tarjous. Kummankin joukkueen kolmesta avausmatsista on kyseisen rajan yli paukutettu kahdesti, emmekä näe mitään syytä sille, miksi tässä ottelussa maalimäärä yhtäkkiä romahtaisi. Overia lapulle ja nauttimaan lätkäviihteestä!

30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 5.5 maalia @1.85

Fastbet - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

1.8

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys