Moneyline

Moneyline poistaa veikkauskohteesta tasapelin mahdollisuuden. Moneyline myös ottaa huomioon lisäajan ja rangaistuslaukaukset. Jos ottelu päättyy tasan, panoksesi palautetaan sinulle takaisin. Ei voittoa, ei tappiota.

Moneylineä vastaava veto on suomalaisille vähemmän tuttu “Draw no bet” -veto. Suomennettuna tämä tarkoittaa suurin piirtein “tasapelillä ei vetoa”. Draw no bet -vedon ainoa ero moneylineen on, ettei se ota lisäaikaa ja rangaistuslaukauksia huomioon.

Moneyline bonukset


Moneylinejä ja draw no bet -vetoja voit pelata ainoastaan netin vedonlyöntisivustoilla. Ne myös antavat sinulle bonuksia moneyline-vetoihisi. Suomalaisten suosikeista useaa vedonlyöntisivustoa voi suositella moneylineihin.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
6.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Moneyline-bonus annetaan sinulle pelkällä tilinavauksella tai talletusbonuksena. Muutaman minuutin kestavällä tilinavauksella saat yleensä riskittömän vedon, jolla et voi hävitä. Vedonlyöntibonus annetaan yleensä vain ensimmäiselle talletuksellesi ja se antaa sinulle enemmän pelirahaa ja tätä kautta voittomahdollisuuksia.

Moneyline kertoimet


Moneyline kertoimet ovat pienemmät kuin tavallisessa 1x2-veikkauksessa. Tämä siksi, että tasapeliä ei voi veikata, jolloin koti- ja vierasvoiton todennäköisyys kasvaa ja kerroin pienenee.

Parhaat moneyline-kertoimet löydät Pinnaclelta, mutta hyviä löytyy myös muilta vedonlyöntisivustoilta.

Palautusprosentti


Moneylinen palautusprosentti vaihtelee peliyhtiöittäin ja on yleensä sama kuin normaalissa 1x2-veikkauksessakin. Ulkomaisten pelisivustojen palautusprosentit vaihtelevat 90-98% välillä.

Moneyline ohjeet


Voittava moneyline-vedonlyönti ei poikkea perusperiaatteeltaan muusta voittavasta vedonlyönnistä. Voittaakseen sinun täytyy välttää kertoimia, jotka markkina on ylipelannut.

Tee se itse -draw no bet


Voit myös itse luoda draw no bet-vedon kahdella tapaa, mikäli vedonlyöntiyhtiösi ei tarjoa näitä vetoja.

1 Tapa:

Sinulla on käytössäsi: 30€

Ottelun kertoimet ovat: 1 (6.00) X (3.00) 2 (1.50)

Sinä veikkaat tulokseksi: 1X

Jaa käytössäsi oleva rahasumma (30€) tasapelin kertoimella (3.00) eli (30/3.00=10€)

Joten sinun tulisi veikata 10€ tasapelille ja loput 20€ kotivoitolle.

Tasapelin sattuessa, saat omasi takaisin eli 10€*3=30€. Tämä on siis aivan sama tulos kuin draw no bet -vedon tapauksessa. Mikäli peli päättyy kotivoittoon, saat 20€*6=120€.

2 Tapa:

Pelaat kohteeseen aasialaista tasoitusvetoa +0 -tasoituksella.

Säännöt


Pelaat moneyline-kohteessa vain merkkejä 1 tai 2. Moneyline-veto ottaa huomioon lisäajan ja rangaistuslaukaukset. Tasapelin sattuessa panos palautetaan takaisin pelaajalle.

Voit yhdistää moneylinejä toisiin kohteisiin. Et voi veikata samaan kohteeseen moneylineä ja tavallista 1x2-vetoa.

Moneylinen ja draw no bet -vedon säännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Moneyline -säännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.

Moneyline kohteet


Moneylinea käytetään usein kohteissa, joissa piste-erolla ei ole niin paljon merkitystä, kuten tenniksessä ja nyrkkeilyssä. Toisaalta taas esim. jalkapallossa, jääkiekossa ja baseballissa tasapelin poistolla annetaan vedonlyöjälle yksi tapa lisää löytää ottelusta pelattavaa.

Moneyline netissä


Löydät moneylinen suurelta osalta netin peliyhtiöistä. Tasapelitön kohde on suosittu pelimuoto aasialaisten veikkaajien keskuudessa ja tätä kautta sitä tarjotaan usein netissä.

Live moneylinen pelaaminen on myös mahdollista netissä ja tätä voit tehdä kätevästi mobiililaitteellasi.

Mobiili


Mobiili-vedonlyönti kasvaa jatkuvasti ja tästä syystä monet peliyhtiöt tarjoavat myös moneylinejä mobiili-pelaajille. Pientä tai isompaa jännitystä voi illan otteluun hakea nyt mistä tahansa. Esimerkiksi katsomalla ottelua livenä ja pelaamalla moneylineä mobiilina siinä samassa.

Sivu päivitetty: Lokakuu 2021