Ranskan Avoimet 2023

Roland Garros eli tutummin Ranskan avoimet pelataan 22.5. - 11.6.2023 Ranskan Pariisissa. Turnausta pelataan jo 127. kertaa, ja se vietiin läpi ensimmäistä kertaa jo vuonna 1891.


Finaali
Ranskan avoimet finaalivaiheessa


Ranskan avoimet eli French Open etenee välieriin miesten kaksinpelin osalta. Luvassa on turnauksen loppuhuipennus! Finaalisssa Caspar Ruud kohtaa Novak Djokovicin, jalkakrampeista kärsineen Carlos Alcarazin pudottua kelkasta. Naisten puolen finaalissa, Puolan Iga Swiatek voitti odotetusti tšekkiyllättäjän Karolina Muchovan kolmessa erässä 6–2, 5–7, 6–4.Turnaus alkoi 22. toukokuuta ja huipentuu finaaliin sunnuntaina 11. kesäkuuta. Ranskan Pariisissa pelattava niin sanottu Roland Garros on ainoa Grand Slam -turnaus, joka pelataan massa-alustalla. Turnaus on pelattu historiassa aiemmin 126 kertaa. Ensimmäisen kerran turnaus pelattiin vuonna 1891.

Lukuun ottamatta karsintojen aiempia kierroksia, kaikki ottelut pelataan miesten puolella paras viidestä -systeemillä. Naiset pelaavat perinteisesti paras kolmesta.

Ranskan avoimia voidaan pitää Rafael Nadalin turnauksena, sillä hän on voittanut turnauksen jo 14 kertaa. Espanjalainen on jäänyt finaalin ulkopuolelle vain kolmesti vuoden 2005 jälkeen. Voidaan pitää lähes varmana, ettei kukaan koskaan riko Nadalin voittoennätystä. Viime vuoden finaalissa taipui norjalainen Casper Ruud.

Voittajaveto
Suomalaiset


Suomalaisista miesten kaksinpelin pääsarjassa nähtiin Emil Ruusuvuori, joka on ollut jo varsin pitkään rankingissa sijojen 40-60 välissä. Ruusuvuoren turnaus päättyi toisella kierroksella Grigor Dimitrovia vastaan.Harri Heliövaara tavoittelee jälleen menestystä miesten nelinpelissä. Tulokset ja peliesitykset Lloyd Glasspoolin ovat kevään mittaan vaihdelleet, ja Heliövaara poti yhdessä vaiheessa myös selkävaivaa.

Mutta kun puhutaan rankingissa jaetulla sijalla 12 olevista pelaajista, on kaikki Pariisissakin mahdollista. Heliövaara ilmoitti aiemmin, että Wimbledon jää väliin perheenlisäyksen myötä.

Nelinpeliin pääsi mukaan myös itsensä sadan parhaan joukkoon rankingissa nostanut Patrik Niklas-Salminen. Hän pelaa parina Ruusuvuoren kanssa.

Ranskan avoimet 2023: Televisiointi


Eurosport näyttää Ranskan Avoimet kanavillaan, sekä suoratoistopalvelussaan. Siinä on katsottavissa kaikki Ranskan Avoimien ottelut. Lisäksi vedonlyöntisivustot näyttävät usein tenniksen Grand Slam-turnauksia suorana.

Ranskan Avoimet 2023: Vedonlyönti


Ranskan Avoimiin lyödään maailmalla pelivaihdoltaan todella suuria summia. Kyseessä on yksi seuratuimpia Grand Slam-turnauksia maailmassa. Lukuisat vedonlyöntisivustot tarjoavat turnaukseen reilusti pelikohteita ja usein myös mielenkiintoisia erikoisvetoja.

Vedonlyöntivihjeet


Löydät sivustoltamme myös vedonlyöntivihjeet Ranskan Avoimiin. Vihjeet tarjoillaan jokaisen päivän parhaisiin kohteisiin. Löydät kaikki sivustomme vihjeet veikkausvihjeet -sivulta ja myös turnauksen vihjeet alla olevasta listasta.Ranskan avoimet: ennakkoasetelmat


Naisten kaksinpelin ykkössuosikkina jatkaa Iga Swiatek. Puolalainen voitti Ranskan avoimet sekä vuonna 2020 että viime kesänä. Lisäksi hän oli ykkönen Yhdysvaltain avoimissa.

Vaikka tämänvuotisessa Australian avoimessa tulikin tappio neljännellä kierroksella, on nainen edelleen ranking-listan ylivoimainen ykkönen. Valkovenäläinen Aryna Sabalenka on puolestaan toisella sijalla kaukana muiden edellä.

Kyseinen kaksikko kohtasi myös Madridin Masters-finaalissa, jonka voitti Sabalenka. Toisaalta hän hävisi perään Roomassa heti toisella kierroksella Sofia Keninille.

Miesten puolella tilanne on hyvin mielenkiintoinen. Vielä maailmanhistorian parhaisiin lukeutuvat pelaajat eli Novak Djokovic ja/tai Rafael Nadal pitävät pintansa, vai onko vasta hiljattain 20 vuotta täyttäneen Carlos Alcarazin vuoro?

Parhaat vedonlyöntisivustot Ranskan avointen vedonlyöntiin


Hyviä kertoimia tennikseen tarjoaa muun muassa Mr Green. Tarjolla on hyvät kertoimet, mutta ennen kaikkea maistuvia tarjouksia!

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


Vedonlyöntitarjoukset ja kampanjat


Ranskan Avoimiin on tarjolla jonkin verran tarjouksia ja erilaisia muita etuja! Poimimme sivuille aina parhaat vedonlyöntisivustojen tarjoamat edut, jotta lukijamme löytäisivät kaikki hyvät edut samasta paikasta.Ranskan Avoimet 2023 - Ohjelma & Tulokset


Ohjelmaa ja tuloksia päivitetään turnauksen edetessä.

Ranskan avoimet palkintorahat


Tennis on maailman tasa-arvoisin urheilulaji palkintorahojen suhteen, sillä jo pitkään kaikissa turnauksissa sekä naiset että miehet ovat saaneet samat palkintorahat. Ranskan avointen palkintorahoja nousivat useana vuonna peräkkäin aina vuoteen 2019 asti.

Sen jälkeen tapahtui hieman laskua, mutta täksi vuodeksi summat kipusivat jälleen ylöspäin viimevuotiseen verrattuna. Prosenteissa kasvu on 13,9, ja yhteensä palkintorahoja jaetaan 43,9 miljoonaa euroa.

Ranskan avoimet -palkintorahat 2023, kaksinpeli (miehet & naiset)
Voittaja
2,3 miljoonaa euroa
Finalisti
1,15 miljoonaa
Semifinalistit
630 000
Puolivälieräpelaajat
400 000
TOP 16
240 000
3. kierros
142 000
2. kierros
97 000
1. kierros
69 000
Karsinnat 3. kierros
34 000
Karsinnat 2. kierros
20 000
Karsinnat 1. kierros
16 000Ranskan avoimien pääsyliput


Lippujen hinnat vaihtelevat todella paljon paikan, päivän, paketin ja muiden palveluiden mukaan, joten mikäli olet matkaamassa Roland-Garros -turnaukseen, suosittelemme lukemaan kaikki tiedot lipuista suoraan virallisilta kisasivuilta: https://tickets.rolandgarros.com/en/president-de-club/packages-and-prices