Kuinka katsoa NHL-jääkiekkoa 2021-22 suorana netissä

Kuinka katsoa NHL-otteluita suorana kaudella 2021-2022? NHL ottelut suomen aikaan tulee useasti yöaikaan, mutta voit silti katsoa niitä halutessasi. Lue ohjeet NHL live streameihin alta!


NHL ottelut suorana 2021-22


NHL-kausi 2021-2022 polkaistaan käyntiin jälleen lokakuussa ja tämä kausi on suomalaisten NHL-fanien silmissä poikkeuksellinen sillä vedonlyöntisivustot näyttävät kaikki NHL pelit ilmaiseksi netissä! Joten jos mielessä pyörii kysymys "mistä katsoa NHL pelejä ilmaiseksi" niin vastaus on vedonlyöntisivustot ja viimeisimmän tiedon mukaan muutamia otteluita tulee näyttämään myös Yle!

"NHL striimit" pelifirmoilta


Rekisteröi pelitili , Tee ensimmäinen talletuksesi
Pidä huoli että tililläsi on vähintään yksi euro (0,01€) rahaa koko ajan
Katso kaikki urheilut tämän jälkeen ilmaiseksi ilman kuukausimaksuja![/nrolist]

NHL pelit TV:stä


Suomessa NHL ei näy televisiosta vapailla kanavilla, mutta lähetysoikeudet ovat Viasatilla ja esimerkiksi maksullisen Viaplay-suoratoistopalvelun kautta pystyt ottelut katsomaan. Suoratoistopalveluista kuitenkin maksat kuukausittain.

Vaihtoehtona on kuitenkin myös muita keinoja, kuten hyödyntää ExpressVPN palvelua, jonka avulla saat NHL live stream lähetykset toimimaan. Voit lukea keinosta tarkemmin alapuolelta.

Näin katsot NHL ottelut suorana ilmaiseksi


ExpressVPN - Virtual Private Network


VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa NHL-oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita NHL-otteluille. Pääset näin katsomaan NHL live otteluita lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

 • 1 kuukausi - 11,04€ / kk
 • 6 kuukautta - 8,52€ / kk
 • 15 kuukautta - 5,69€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa NHL-otteluita?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa NHL ottelut ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin tai Youtube TV:n kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita.

NBC Sports

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> www.nbcsports.com/live
 4. Lisää sijaintisi mukainen USA:n Zip-koodi täältä
 5. Katso NHL pelit ja nauti!
Youtube TV

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> Youtube TV
 4. Kirjaudu sisään
 5. Katso NHL pelit ja nauti!


Kuinka katsoa NHL-jääkiekkoa 2021-22 suorana netissä