NFL: Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals

Ti 5.12. | klo 03:15 | NFL | JACKSONVILLE JAGUARS - CINCINNATI BENGALS

Kohde sulkeutuu: 05.12.2023 03:15


Bengalsin kausi lähes katastrofi


NFL:n Monday Night Football-matsi on pahasti epäonnistuneen Cincinnati Bengalsin ja pudotuspeleissä tukevasti kiinni olevan Jacksonville Jaguarsin matsi.
Bengalsin surkeasti alakanttiin mennyt kausi kulminoituu pelinrakentaja Joe Burrowiin. Syyskuussa Bengals teki Burrowin kanssa viiden vuoden ja 275 miljoonan dollarin sopimuksen. Bengals on nyt Burrowin kanssa all-in.

Heti kauden alussa Burrow pelasi puolikuntoisena, jalkavaivaisena ja joukkue hävisi ensimmäisistä neljästä matsista kolme. Surkea alku viime kauden konferenssifinalistilta.
Tämän jälkeen Burrow alkoi tervehtyä ja peli kulkea. Bengals voitti neljä putkeen. Sitten tuli tappio Houstonille, ja seuraavassa matsissa Baltimorea vastaan Burrow loukkasi ranteensa niin pahasti, että siihen loppui koko kausi. Nyt Bengalsin saldo on 5-6 ja play offsit taitavat jäädä haaveeksi.

Bengalsin aloittava QB on nyt Jake Browning. Viime kierroksen Pittsburgh-tappiossa Browning heitti vain 222 jaardia ja Bengals pääsi tekemään vain 10 pistettä. Hyökkäyksen ongelmia alleviivaa se, että Bengalsilla ol kymmenen kertaa kolmas yritys, ja vain kahdesti se sai jaardit täyteen.

Jacksonville on tasainen ja hieman väritön


Jacksonville Jaguars on hieman väritön joukkue, joka on saanut kerättyä saldon 8-3. Suuri syy menestykseen on se, että joukkue on kuitenkin tasapainoinen pallon kummallakin puolella. Jaguarsissa ei ole heikkoja kohtia, jos ei paljon vahvuuksiakaan.
Viimeksi Jacksonville voitti Houstonin kolmella pisteellä ja sitä ennen Tennesseen 20 pisteellä.

Jos jotain yksittäisiä onnistujia Jacksonvillen joukkueesta pitäisi nostaa esille, niin puolustuksen Josh Allen on jo säkittänyt vastustajan QB:n 12 kertaa.

Bengals ei enää ole varteenotettava joukkue ja se näkyy kertoimissa. Vetomarkkinoilla tämä matsi on suurin piirtein 1.20 – 4.70,ja kaipa tuo on kohdallaan. Cincinnatin hyökkäys tulee olemaan ongelmissa Jacksonvillen kotikentällä.
Cincinnati antoi Steelersin edetä viikko sitten yli 400 jaardia, joten ei Bengalsin puolustuskaan ole kummoinen. Jaguars saattaa olla tässä ylivoimainen pallon kummallakin puolella.


Jacksonvillen QB Trevor Lawrence heitti viime viikolla Houstonia vastaan komeat 364 jaardia, ja laituri Ridley otti 89 jaardin verran koppeja. Jaguars hyökkää monipuolisesti, se on liikaa heikolle Bengalsille.
Arvio lopputuloksesta on 24-13, ja lapulle Jacksonville -8.5. Kova tasoitus, mutta menköön. Tasoero on nyt melko selvä. Pieni panos kuitenkin suuren tasoituksen vuoksi.


Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!


Bankonbet avasi ovensa vedonlyöjille 2022 ja tarjoaa pelien aloittamiseen muhkua tervetulobonusta.
Bankonbet: 100% talletusbonus 200€ asti

Pelivalintamme:

Jaguars -8.5 @1.88

Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.88

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.88

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.81

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan