SHL Live Stream - Katso SHL-jääkiekkoa 2021-22 ilmaiseksi netissä!

Mistä näkee SHL pelit netissä? Voit katso SHL live stream lähetyksiä suorana ja ilmaiseksi netissä vedonlyöntisivustojen live streamien avulla. Katso ohjeet alta ja seuraa SHL otteluita livenä kaudella 2021-2022!
Pääset seuraamaan Ruotsin jääkiekkoliigan eli Svenska Hockey Leaguen otteluita suorina lähetyksinä joidenkin vedonlyöntifirmojen kautta kaudella 2021-2022. Ruotsissa pelaa jälleen monia suomalaisia huippujääkiekkoilijoita. TV:ssä Ruotsin jääkiekon pääsarjan SHL:n (aiemmin Elitserien) ottelut näkyvät Suomessa maksullisen C Moren suoratoistopalvelussa.

SHL pelit netissä: SHL stream


SHL Hockey stream näkyy joidenkin pelisivustojen live stream -palveluissa. Valitse liigaa tukeva booker ja aloita katselu! Lähetysten katsominen vaatii talletuksen pelitilille, mutta tilillä tulee olla ainoastaan yksi sentti eli 0,01€. Kunhan sinulla on tämän verran varoja pelitililläsi, näet kaikki SHL live tv lähetykset.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!