Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Kesän 2023 kuumimmat siirtohuhut - Saudi Arabia lyö kapuloita rattaisiin!

Kesän 2023 kuumimmat siirtohuhut

Punta- ja eurokasat vaihtavat jälleen urakalla omistajaa, kun jalkapallomaailman suurimmat tähdet siirtyvät kohti uusia haasteita kesällä 2023. Missä Mbappé, Messi, Rice ja kumppanit pelaavat syyskaudella? (Kuva: Alamy)

Kesän siirtoikkuna 2023 - jatkaako Kylian Mbappé Pariisin kuninkaana?

Heinäkuun ensimmäinen lähestyy ja sehän tarkoittaa niin kutsuttua silly seasonia eli kuumaakin kuumempia eurofutiksen siirtomarkkinoita. Ikävä kyllä tällä kertaa lusikkansa soppaan ovat työntäneet myös Saudi Arabian miljardöörit ja kirjoitushetkellä muun muassa Karim Benzema, Rúben Neves, Kalidou Koulibaly ja N’Golo Kanté ovat siirtyneet rahakkaammille viheriöille. PSG-sopparinsa päättänyt Lionel Messi sen sijaan vaikuttaisi siirtyvän Inter Miamiin - Al Hilalille sanottii melko jyrkkä ei, vaikka isäukko ilmeisesti toista halusikin. Barcelonan taloussotkut sen sijaan viime kädessä vaikuttaisivat vesittävän Messin paluun kotikulmille Kataloniaan ja La Ligaan.

Siirtomarkkinoiden kuumin peruna on kuitenkin jälleen kerran Kylian Mbappé. Vuoden 2022 keväällä ranskalaistähden siirtymistä Real Madridiin pidettiin jo käytännössä varmana, mutta toisin lopulta kävi, kun Mbappé esitteli kauden loppuhuipennuksessa paitaa, jossa komeili vuosiluku 2025 Mbappén nimellä varustettuna. Tämä oli kova isku Real Madridin kannattajien vyön alle ja moni toimittaja ja Real Madrid-kannattaja vetikin tästä siirrosta herneet kunnolla nenään. Nyt ilmeisesti Mbappélle on kuitenkin annettu anteeksi ja siirto näyttää mahdolliselta, muttei todennäköiseltä tänä kesänä. Sopimus PSG:n kanssa loppuu ensi vuonna, kun Mbappé jättää ilmeisesti lisävuosioption käyttämättä, ja silloin voisi sitten siirtyä vaikkapa Los Blancosiin ilmaiseksi. Galaksino tarjoaa Real Madridille kertoimeksi 3,00 tälle kesälle - PSG:lle sen sijaan saa 1,38.

Rice jää Lontooseen, mutta seura vaihtuu!

Valioliigan puolelta on pakko nostella esiin etenkin Declan Rice, joka jättää kertoimien perusteella miltei varmasti West Hamin - saihan Rice nostella jopa Konferenssiliigan pyttyä kauden päätteeksi Hammersissa, joten siirtyminen isompiin ympyröihin voisi tuntua varmasti oikealta ratkaisulta tänä kesänä. Arsenal on ehtinyt jo kaapata riveihinsä Kai Havertzin ja Ricen osoite vaikuttaakin olevan juuri Tykkimiehet - Lontoossa mies mitä ilmeisimmin haluaisi pysyä. Arsenalin kerroin on Galaksinolla vain 1,30 ja West Hamiin jäämiselle tarjoillaan Mobilebetiltä jopa 13,00.

Kane-huhuissa täyskäännös!

Entäpä sitten Harry Kane? Tottenhamin paidassa Englannin maajoukkueen ykköskärki ei ole onnistunut toistaiseksi kaappaamaan kannuja palkintokaappiinsa ja tilanne takuulla turhauttaa. Real Madrid pyöri kesän alussa kovastikin huhuissa Kanen uudeksi seuraksi, mutta jäitä on sittemmin saatu ottaa hattuun. Galaksinolla näytetään ainakin olevan sitä mieltä, että Kane jää toistaiseksi Pohjois-Lontooseen, kun kerrointa saa vain 1,50-tasolla. Real Madridille saa 4,35 ja Manchester Unitedille 6,00. Viimeksi mainittuun Kane ainakin sopisi pelityylinsä puolesta kuin nenä päähän ja nyt kun United vetäytyy Ivan Toney-kisasta toistaiseksi miehen saaman pelikiellon takia, voisi Kane olla vielä loppukesästä kenties vaihtoehto. Bayern München ja PSG ovat myös olleet Kanen perässä tänä kesänä.