EM-karsinnat: Tshekki - Moldova

Ma 20.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | TSHEKKI - MOLDOVA

Kohde sulkeutuu: 20.11.2023 21:45


Tshekin leirissä kuohuu, mutta onko kisapaikka siitä huolimatta maanantaina plakkarissa?


Tshekki ja Moldova kohtaavat maanantaina tärkeässä EM-karsintaottelussa Andruv Stadiónilla Olomoucissa. Tshekki sai raavittua perjantaina Puolalta tasapelin ja tämä ratkaisi Puolan jäämisen suorien kisapaikkojen ulkopuolelle. Moldova pelasi toisaalla tasan Albanian kanssa ja nyt tilanne on simppelisti ilmaistuna se, että Moldova menee voitolla EM-kisoihin ja Tshekki pullahtaa jatkokarsintoihin. Tasapeli riittää puolestaan isännille.Jaroslav Silhavýn käskyttämä Tshekki on esiintynyt syksyn karsintapeleissä varsin mollivoittoisesti, mutta lento taitaa kuitenkin nippa nappa riittää uuteen EM-kisapaikkaan. Syyskuusta lähtien Tshekki on pelannut neljä karsintapeliä, joista vain Färsaaret-ottelu päättyi voitollisesti. Moldovan pitäisi kaiken järjen mukaan kaatua kuitenkin maanantaina, vaikka joukkueen leirissä kuohuu ottelun alla.

Jakub Brabec, Vladimír Coufal sekä Jan Kuchta lähetettiin Tshekin leirityksestä kotiin kolmikon oltua Puola-ottelun jälkeen yökerhossa juhlimassa. Koko trio avasi perjantaina, joten Silhavý joutuu nyt miettimään korvaajia näille sankareille. Lukás Sadílek joutui jäämään Puola-ottelua ennen jo sivuun loukkaantumisen takia.Moldova lähtee maanantain otteluun isona altavastaajana, mutta yksittäisessä ottelussa on aina kaikki mahdollista, mikä on valtavan hienoa. Moldovan kaltaisen maan esiintyminen EM-tasolla olisi jo melko ennenkuulumatonta, mutta tosiaan isoa urotyötä vielä tämä saavutus huutaisi. Näissä karsinnoissa Moldova ei ole juuri vieraissa juhlinut, kun ainoastaan Färsaarilta saatiin täysi pistepotti tuliaisiksi. On sanottava, että tulokset ovat aika reilusti mairitelleet Serghei Clescenkon suojatteja.

Dinis Ieseanu sekä Andrei Cobet joutuivat jäämään sivuun Moldovan ryhmästä ennen perjantain Albania-peliä, mutta tämän kaksikon kohdalla on syytä huomioida pelureiden olevan aivan ensikertalaisia joukkueessa. Ioan-Calin Revenco vaihdettiin Albania-ottelussa puoliajalla, mutta on epäselvää, oliko tässä kyseessä kuitenkaan mitään loukkaantumista.

Moldovalla tuskin enää riittää eväitä kiusantekoon!


Vaikka Tshekillä piisaa poissaoloja, on Silhavýlla kuitenkin käytössään niin paljon laatua vastustajaan verrattuna, että kotijoukkueen pitäisi tämä ottelu klaarata melko kivuttomastikin. Moldova on ratsastanut vahvalla tuurilla ja aivan jokaiseen matsiin ei voi onnenkantamoisia piisata. Lätkäistään Tshekkiä -1,5:n tasoituksella peleihin.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Tshekki -1,5 @1.73

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.73

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.73

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.73

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.7

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.7

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo