EM-karsinnat: San Marino - Suomi

Ma 20.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | SAN MARINO - SUOMI

Kohde sulkeutuu: 20.11.2023 21:45


Suomen EM-karsintalohko laitetaan pakettiin maanantaina!


Huuhkajilla on edessä vielä EM-karsintojen päätöspeli San Marinoa vastaan Serravallessa. Perjantaina kaatui komealla esityksellä Pohjois-Irlanti Helsingissä, kun kasvoja päästiin pesemään peräti 4-0-lukemin. San Marinon pitäisi olla maanantaina pelkkä suupala, mutta Fabrizio Costantinin ryhmä on kuitenkin ollut yllättävän kova pala purtavaksi näissä karsinnoissa esimerkiksi Tanskalle. Jotta asiat pysyvät kuitenkin perspektiivissä, on huomioitava eurooppalaisfutiksen lilliputtimaan jääneen kuitenkin nollaan pisteeseen ja kahteen tehtyyn maaliin. Kaiken järjen mukaan Suomikin voiton nappaa.Vielä suoraa EM-lopputurnauspaikkaa tavoitteva Kazakstan kellisti La Serenissiman perjantaina Astanassa. San Marino oli ottelussa kuitenkin yllättävän hyvin mukana ja saipa vierasjoukkue maalinkin iskettyä. San Marino laukoi ottelussa kuusi kertaa ja loi maaliodottamaa puolisen maalia. Maanantaina tavoitteena on jälleen onnistua maalinteossa – eihän Suomea vastaan pisteille pitäisi olla kuitenkaan mitään realistisia mahdollisuuksia.

Isänniltä Filippo Fabri on pelikiellossa ja Nicola Nanni kärsii ilmeisesti loukkaantumisesta. Lokakuun peleissä mukana olleista Michele Cevoli, Michael Battistini ja Luca Ceccaroli eivät ole tämän kuun peleissä lainkaan mukana.Suomen EM-jahti jatkuu keväällä jatkokarsinnoissa, mutta maanantain ottelu on vielä syytä hoitaa kunnialla pois alta. San Marino tulee miehittämään oman boksinsa lähes koko joukkueen voimin ja Huuhkajilta on löydyttävä kärsivällisyyttä tämän puolustuskollektiivin moukaroinnissa. Ensimmäisen kohtaamisenhan Huuhkajat voitti Helsingissä 6-0, joten kyllä vieraissakin kuparinen rikkoutuu takuulla ennen pitkää.

Huuhkajien kokoonpanosta puuttuu maanantaina U21-maajoukkueen matkaan lähtenyt Matti Peltola. Vasemman pakin tontilla pitäisi olla viimein Tomas Galvezille luvassa peliaikaa – tämä olisi nuorukaisen edustusoikeuden kannalta elintärkeä peliliike. Markku Kanervalla on käytössään terve rosteri eikä uusia loukkaantumisia pitäisi olla.

Laittaako Huuhkajat tuulemaan Serravallessa?


Otetaan lapulle maanantaille Suomea -3:n aasialaisella tasoituksella. Vaikka San Marino on ollut viime peleissään odotuksia parempi, on nyt kuitenkin pari tärkeää pelaajaa kotijoukkueelta poissa. Huuhkajat pääsevät peliin paineettomasta tilanteesta ja sikäli kun saadaan aikainen maali tehtyä, jää San Marino jalkoihin. 0-3 ja 0-4 ovat todennäköisiä lopputuloksia.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Suomi -3 @1.82

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.82

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.82

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.82

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.81

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.8

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo