Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Joshua vs Ngannou - raskaan sarjan taisto perjantaina Saudi-Arabiassa!

Pena
Kirjoittanut:
Pena
joshua ngannou

Anthony Joshua ja Francis Ngannou tähdittävät perjantain nyrkkeilyiltaa Saudeissa 8. maaliskuuta. Jatkuuko Joshuan voitokas meno, vai pystyykö entinen UFC-tähti Ngannou iskemään kapuloita rattaisiin? (Kuva: Alamy)

Joshua vs Ngannou - kovanyrkit nyrkkeilykehässä

Entisen nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestarin Anthony Joshuan leirin ilmoitus seuraavasta ottelusta aiheutti kulmakarvojen kohottelua monella suunnalla. Toinen entinen raskaan sarjan mestari, tosin uransa vapaaottelun puolella tehnyt Francis Ngannou ei vaikuttanut olevan erityisen haastava vastus Joshualle, vaikka Ngannou toki tunnettiinkin UFC:n puolella todella kovalyöntisenä ottelijana.

Ngannoun esitys ammattilaisnyrkkeilijänä debyyttimatsissaan tappiotonta Tyson Furya vastaan hiljensi kuitenkin monia epäilijöitä. Ngannou jopa tiputti Furyn kertaalleen kanveesiin, vaikka lopulta ottelun tuomariäänin hävisikin. Esitys pistettiin varmasti tarkasti merkille myös Joshuan leirissä. Yllättävän taitavaksi nyrkkeilijäksi nopeasti muuntautunut Ngannou heitti lisää vettä myllyyn ilmoittamalla aikeistaan tyrmätä Joshua. Iskuvoima Ngannoulla siihen toki riittäisi, mutta muista avuista voi jäädä vajaaksi.

Joshua on voittanut kolme edellistä otteluaan (Jermaine Franklin, Robert Helenius, Otto Wallin) ja yrittää rakentaa vielä kerran tietää takaisin absoluuttiselle huipulle. Ehkä Ngannou tähän kohtaan voi olla tavoitteen kannalta sopiva vastus, mutta sinänsä Joshualla on matsissa vain hävittävää. Tappio toista ammattilaisnyrkkeilymatsiaan käyvälle Ngannoulle olisi brittileirissä lähinnä katastrofi.

Voit katsoa huippuhetket Ngannoun ja Furyn matsista alta.

Joshua selkeä suosikki

Vedonlyöntikertoimissa Joshua on luonnollisesti varsin selkeä suosikki jatkamaan orastavaa voittoputkeaan. Nyrkkeilijöinä kaksikko on varsin eri maata, vaikka Ngannou debyytissään yllättikin lähes kaikki. Toisaalta nyt yllätysmomentti on kuitenkin kertaalleen jo käytetty ja entinen UFC-legenda saa myös Joshualta varmasti tarkemman kohtelun.

Ainakin Ngannoun pitkäaikainen nyrkkeilyvalmentaja Dewey Cooper on kuitenkin toista mieltä. TalkSPORT-lähetyksessä puhunut pitkän linjan koutsi Cooper oli päinvastoin sitä mieltä, että Ngannoun oppimiskäyrä vain jyrkkenee toiseen ammattilaismatsiin ja luvassa on entistä laadukkaampi Ngannou. Niin tai näin, haastajan voitoista on nyrkkeilyvedonlyönnissä tarjolla melkoisia kertoimia.

Joshua vs Ngannou ottelukertoimet 8.3.2024

JoshuaKerroin 1,22Bethard Logo
JoshuaKerroin 1,22dachbet logo
JoshuaKerroin 1,22BetNFlix Logo
NgannouKerroin 4,00Bethard Logo
NgannouKerroin 3,80Nords Casino logo
NgannouKerroin 3,72olympusbet logo

Joshua vs Ngannou erien lukumäärä

Yli 6.5 erääKerroin 1,85Bethard Logo
Yli 6.5 erääKerroin 1,84BetNFlix Logo
Alle 6.5 erääKerroin 1,96dachbet logo
Alle 6.5 erääKerroin 1,96olympusbet logo

Lue otteluvihje täältä

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.