Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Eurofutiksen valmentajarintamalla kuhisee kesällä 2024!

Timo
Kirjoittanut:
Timo
klopp liverpool

Barcelona, Liverpool, Bayern München sekä moni muu suurseura vaihtaa kesällä 2024 päävalmentajaa! Lue uutisesta, mitä askelmerkkejä esimerkiksi Xabi Alonso, José Mourinho, Jürgen Klopp ja Xavi ottavat seuraavaksi! Kuva: Alamy

Tulevan kesän valmentajarumbasta tulee huippumielenkiintoinen!

Kesään on vielä aikaa hyvä tovi, mutta jo nyt on selvää, että Euroopan huippujalkapallon valmentajakuvioissa nähdään hurjaakin kuohuntaa. Muun muassa Liverpoolin, Bayern Münchenin ja Barcelonan penkin päässä nähdään tulevana kesänä muutoksia ja kukaties Manchester Unitedkin vielä laittaa Erik ten Hagin kiertoon. Xabi Alonso saattaa hyvin vaihtaa myös isompiin ympyröihin Bayer Leverkusenista, jos oikeasta osoitteesta tulee soitto.

Jürgen Kloppin lähtö Liverpoolista oli manageririntamalla varmastikin kevään merkittävin uutinen ainakin Valioliigassa. Kaiken Liverpoolin kanssa voittanut Klopp pitää näillä näkymin valmentamisesta sapattivapaan ja seuraavaa osoitetta voi vain arvailla. Klopp on hyvin vahvasti anti-Bayern eli seuraava seura voisi löytyä kenties Espanjasta, mutta jos vedonlyöntikertoimiin on uskominen, kiinnostaisi miestä Saksan maajoukkueen vetovastuu.

Jürgen Kloppin seuraava osoite? (Kertoimet 28.2.)

Saksan maajoukkueKerroin 1,20Bethard Logo
BarcelonaKerroin 5,50Bethard Logo
DortmundKerroin 10,00Bethard Logo
Real MadridKerroin 12,00Bethard Logo

La Ligasta kajahti myös talvella, kun pelillisesti pahasti sekoilleen Barcelonan päävalmentaja Xavi Hernández kertoi jättävänsä päävalmentajan tehtävät kesällä. Ilmeisesti Xavillekin maistuisi tässä vaiheessa lepo, mikä on ihan ymmärrettävää, kun alla on yli 25 peräkkäistä vuotta ammattilaisjalkapalloilun parissa. Barçaan on vahviten tyrkyllä tällä hetkellä ilman työpaikkaa oleva Hansi Flick, Brightonin kanssa upeaa työtä tehnyt Roberto De Zerbi sekä kakkosjoukkuetta tällä hetkellä valmentava Rafa Márquez.

Barcelonan seuraava päävalmentaja? (Kertoimet 28.2.)

Hansi FlickKerroin 5,00Fastbet
Rafa MárquezKerroin 6,00Fastbet
Roberto De ZerbiKerroin 10,00Bethard Logo
Jürgen KloppKerroin 13,00Fastbet

Thomas Tuchelin urakka sen sijaan päättyy Bayernin peräsimessä kesällä Bayernin aloitteesta siinäkin tapauksessa, että Bayern voittaisi Mestarien liigan. Tämä sirkus onkin ollut hauskaa sivustaseurattavaa, kun Tuchelin tieltä kengittiin asiallista duunia joukkueen kanssa tehnyt Julian Nagelsmann. Nyt on aloitettava taas rakentaminen alusta ja esimerkiksi Xabi Alonson eteen Münchenissä tehdään takuulla kaikki voitava ja vähän ylikin. Alonsoa kosiskellaan todennäköisesti vahvasti myös Liverpoolista, mutta Real Madrid jäänee tästä kilvasta toistaiseksi pois, kun Carlo Ancelottilla on sopparia jäljellä.

Tällä hetkellä vapaana ovat myös muun muassa Zinedine Zidane, kenkää AS Romasta hiljattain saanut José Mourinho sekä brittifutista paljon kolunnut Antonio Conte. Koko kolmikko voisi periaatteessa tulla kyseeseen Bayerniin, mutta esimerkiksi Mourinho jatkanee matkaansa seuraavaksi uusille mantereille, kun Saudi Arabia panostaa tällä hetkellä kovaa eurofutiksen nimimiehiin ja sopparia tarjottaneen kesällä isolla rahalla.

José Mourinhon seuraava osoite? (Kertoimet 28.2.)

Mikä tahansa Saudi Arabian pääsarjan seuraKerroin 1,40Fastbet
NewcastleKerroin 7,00
ChelseaKerroin 8,00Fastbet
NapoliKerroin 13,00Fastbet

Tuoreimmat uutiset

Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!