Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

eSports NHL 20 Vedonlyönti

EA Sportsin NHL jääkiekkopelin kilpapelaaminen kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Lue sivultamme NHL pelistä, vedonlyönnistä ja sekä suurimmista NHL turnauksista.

NHL pelisarja ei varmasti paljon esittelyjä kaipaa. Pelisarjasta julkaistiin vuonna 1991 ensimmäinen versio ja se on saanut siitä lähtien vuosittain uuden päivitetyn version. Peli on yksi suomen ostetuimmista sekä suosituimmista videopeleistä joka syksy julkaisunsa jälkeen ja se saattaa nykyään yhteen pelaamisen ääreen useampia sukupolvia.

NHL 20 eSports vedonlyönti

NHL pelin pelaaminen on erityisen suosittua onlinessa ja pelin parissa pelataan lukuisia erilaisia turnauksia. Osa turnauksista on nykyään myös vedonlyönnin kohteena, kun vedonlyöntisivustot ovat alkaneet rohkeasti panostamaan yhtä enemmän eSports vedonlyöntikohteiden tarjontaan.

Osa NHL eSports turnauksista pelataan 6vs6 pelimuotona, jolloin molemmissa joukkueissa on oikeasti kuusi ohjainta käsissään pitävää pelaaja. Tämä tekee vedonlyönnin mielenkiintoista sillä yksittäisten pelaajien vire ja roolitus on aivan yhtä tärkeää kuin oikeassa NHL-ottelussa. Koneen ohjaamat botit eivät sekoita pakkaa eikä tuo etua/haittaa kummallekaan joukkueelle. Jossain turnauksissa pelaajia on sen sijaan vain yksi. Nämä asiat kannattaa huomioida NHL 20 vetoja asettaessa!

NHL 20 eSports vedonlyöntikohteet

NHL eSports vedonlyönti on lähes identtistä perinteisen NHL-veikkaamisen kanssa. NHL eSports otteluiden parissa voi veikata 1X2 voittajaa, tasoitusvetoja sekä tietenkin maalimääriä. Vedonlyöntikohteiden valikoima vaihtelee sivuttain. Parhaimmillaan pääset lyömään vetoa kymmenistä otteluista samana päivänä.

NHL 20 eSports livevedonlyönti ja live stream

NHL 20 otteluista on tarjolla todella paljon live stream lähetyksiä muun muassa Twitchissä. Osa streameista on täysin hupilähetyksiä osa totista totta. Live streamien seuraaminen antaa hyvän käsityksen pelistä ja siitä, miten huiput pelaavat. Vedonlyöntisivustot tarjoavat toisinaan mutta valitettavan harvoin NHL 20 otteluiden liveveto mahdollisuuksia. Näitä kannattaa pitää silmällä sillä livevedonlyönti on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa.

NHL 20 vedonlyöntisivustot

NHL 20 otteluista pääsee lyömään vetoa tällä hetkellä noin kymmenellä tutulla vedonlyöntisivustolla. Hyviä vedonlyöntikohteita löytyy sivuilta jotka tarjoavat vedonlyöntikohteita NHL 20 Euroopan mestaruussarjaan ECL Elite liigaan.

Hyödynnä myös alta löytyvät parhaat vedonlyöntibonukset ja kasvata pelikassaasi.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

NHL 20 eSports turnaukset ja suomalaiset

Vuosittain järjestetään paljon erilaisia NHL eSports turnauksia. Muun muassa NHL-organisaatio järjestää viralliset NHL Gaming maailmanmestaruuskisat ja useat NHL-seurat järjestävät itsenäisiä pienempiä turnauksia. Edellä mainittuja ei kuitenkaan löydy paljon vedonlyöntilistoilta.

NHL 20 ECL

Vedonlyönnin kannalta ja suomalaisittain ehkä ylivoimaisesti mielenkiintoisimmat sarjat ovat NHLgamer.com sivuston ylläpitämät liigat. Tässä yhteisössä on mukana yli 750 joukkuetta eri tasoilla ja korkeimman ECL Elite liigan voittaja kruunataan Euroopan parhaaksi. Suomalaisista joukkueista mukana sarjassa ovat muun muassa Liiga-organisaatioihin kuuluvat JYP Jyväskylä ja hREDS, CS:GO pelissäkin mainetta niittävä HAVU sekä pesäpallojoukkue Sotkamon Jymyn alaisuudessa operoiva SJ Gaming.Edellä mainitut ja monet muut suomalaisjoukkueet kohtaavat yhteensä neljällä eri ECL sarjaportaalla vastustajia niin tshekeistä, venäjältä, sveitsistä kuin ruotsistakin. Osa ruotalaisjoukkueista kuten Färjestadt BK sekä Linkoping HC ovat virallisten SHL-organisaatioden alaisia joukkueita.

Hannes "Hansulinho" Kettunen

Suomen ehkä tunnetuin änäripelaaja on 26 - vuotias Hannes ”Hansulinho” Kettunen. Hansulinho niittänyt mainetta NHL-konsolipelikentillä niin yksin kuin eri joukkueiden jäsenenä. Hansulinho on moninkertainen NHL-pelin maailmanmestaruuskisojen kävijä ja kuusinkertainen Suomenmestari. Tällä hetkellä hän on yksi tärkeä palanen HAVU:n NHL-joukkuetta.

Hansulinho edustanut urallaan ennen HAVU:a muun muassa Veikkausliiga seuran SJK:n alaisuudessa toiminutta SJK eSportsia sekä ruotsalaista Malmö Redhawksia. Hansulinho on pelannut NHLgamerin alaisia otteluita yhteensä 200 kappaletta. Peleistä 74:ssä mies on viilettänyt hyökkääjänä tehoin 83+100, puolustajana pelejä on kuusi kappaletta tehoin 4+5 ja suurin osa urasta 6vs.6 peleissä on mennyt maalissa 120 ottelussa, 101 voitolla ja 41 nollapelillä. Nyt Hansulinhon tavoitteena on nostella Euroopan mestaruuskannua ECL Elite 10 kauden pääteeksi!

My favourite first liners🔥🔥🔥 pic.twitter.com/5rCRGowlyu

— Hannes Kettunen (@Hansulinho) June 19, 2019