eSports NHL 20 Vedonlyönti

EA Sportsin NHL jääkiekkopelin kilpapelaaminen kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Lue sivultamme NHL pelistä, vedonlyönnistä ja sekä suurimmista NHL turnauksista.
NHL pelisarja ei varmasti paljon esittelyjä kaipaa. Pelisarjasta julkaistiin vuonna 1991 ensimmäinen versio ja se on saanut siitä lähtien vuosittain uuden päivitetyn version. Peli on yksi suomen ostetuimmista sekä suosituimmista videopeleistä joka syksy julkaisunsa jälkeen ja se saattaa nykyään yhteen pelaamisen ääreen useampia sukupolvia.NHL 20 eSports vedonlyönti


NHL pelin pelaaminen on erityisen suosittua onlinessa ja pelin parissa pelataan lukuisia erilaisia turnauksia. Osa turnauksista on nykyään myös vedonlyönnin kohteena, kun vedonlyöntisivustot ovat alkaneet rohkeasti panostamaan yhtä enemmän eSports vedonlyöntikohteiden tarjontaan.

Osa NHL eSports turnauksista pelataan 6vs6 pelimuotona, jolloin molemmissa joukkueissa on oikeasti kuusi ohjainta käsissään pitävää pelaaja. Tämä tekee vedonlyönnin mielenkiintoista sillä yksittäisten pelaajien vire ja roolitus on aivan yhtä tärkeää kuin oikeassa NHL-ottelussa. Koneen ohjaamat botit eivät sekoita pakkaa eikä tuo etua/haittaa kummallekaan joukkueelle. Jossain turnauksissa pelaajia on sen sijaan vain yksi. Nämä asiat kannattaa huomioida NHL 20 vetoja asettaessa!

NHL 20 eSports vedonlyöntikohteet


NHL eSports vedonlyönti on lähes identtistä perinteisen NHL-veikkaamisen kanssa. NHL eSports otteluiden parissa voi veikata 1X2 voittajaa, tasoitusvetoja sekä tietenkin maalimääriä. Vedonlyöntikohteiden valikoima vaihtelee sivuttain. Parhaimmillaan pääset lyömään vetoa kymmenistä otteluista samana päivänä.

NHL 20 eSports livevedonlyönti ja live stream


NHL 20 otteluista on tarjolla todella paljon live stream lähetyksiä muun muassa Twitchissä. Osa streameista on täysin hupilähetyksiä osa totista totta. Live streamien seuraaminen antaa hyvän käsityksen pelistä ja siitä, miten huiput pelaavat. Vedonlyöntisivustot tarjoavat toisinaan mutta valitettavan harvoin NHL 20 otteluiden liveveto mahdollisuuksia. Näitä kannattaa pitää silmällä sillä livevedonlyönti on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa.

NHL 20 vedonlyöntisivustot


NHL 20 otteluista pääsee lyömään vetoa tällä hetkellä noin kymmenellä tutulla vedonlyöntisivustolla. Hyviä vedonlyöntikohteita löytyy sivuilta jotka tarjoavat vedonlyöntikohteita NHL 20 Euroopan mestaruussarjaan ECL Elite liigaan.

Hyödynnä myös alta löytyvät parhaat vedonlyöntibonukset ja kasvata pelikassaasi.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
3.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
4.Comeon!50€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
5.Bethard100% bonus 100€ asti5x (T+B)Pelaa nyt


NHL 20 eSports turnaukset ja suomalaiset


Vuosittain järjestetään paljon erilaisia NHL eSports turnauksia. Muun muassa NHL-organisaatio järjestää viralliset NHL Gaming maailmanmestaruuskisat ja useat NHL-seurat järjestävät itsenäisiä pienempiä turnauksia. Edellä mainittuja ei kuitenkaan löydy paljon vedonlyöntilistoilta.

NHL 20 ECL


Vedonlyönnin kannalta ja suomalaisittain ehkä ylivoimaisesti mielenkiintoisimmat sarjat ovat NHLgamer.com sivuston ylläpitämät liigat. Tässä yhteisössä on mukana yli 750 joukkuetta eri tasoilla ja korkeimman ECL Elite liigan voittaja kruunataan Euroopan parhaaksi. Suomalaisista joukkueista mukana sarjassa ovat muun muassa Liiga-organisaatioihin kuuluvat JYP Jyväskylä ja hREDS, CS:GO pelissäkin mainetta niittävä HAVU sekä pesäpallojoukkue Sotkamon Jymyn alaisuudessa operoiva SJ Gaming.Edellä mainitut ja monet muut suomalaisjoukkueet kohtaavat yhteensä neljällä eri ECL sarjaportaalla vastustajia niin tshekeistä, venäjältä, sveitsistä kuin ruotsistakin. Osa ruotalaisjoukkueista kuten Färjestadt BK sekä Linkoping HC ovat virallisten SHL-organisaatioden alaisia joukkueita.

Hannes "Hansulinho" Kettunen


Suomen ehkä tunnetuin änäripelaaja on 26 – vuotias Hannes ”Hansulinho” Kettunen. Hansulinho niittänyt mainetta NHL-konsolipelikentillä niin yksin kuin eri joukkueiden jäsenenä. Hansulinho on moninkertainen NHL-pelin maailmanmestaruuskisojen kävijä ja kuusinkertainen Suomenmestari. Tällä hetkellä hän on yksi tärkeä palanen HAVU:n NHL-joukkuetta.

Hansulinho edustanut urallaan ennen HAVU:a muun muassa Veikkausliiga seuran SJK:n alaisuudessa toiminutta SJK eSportsia sekä ruotsalaista Malmö Redhawksia. Hansulinho on pelannut NHLgamerin alaisia otteluita yhteensä 200 kappaletta. Peleistä 74:ssä mies on viilettänyt hyökkääjänä tehoin 83+100, puolustajana pelejä on kuusi kappaletta tehoin 4+5 ja suurin osa urasta 6vs.6 peleissä on mennyt maalissa 120 ottelussa, 101 voitolla ja 41 nollapelillä. Nyt Hansulinhon tavoitteena on nostella Euroopan mestaruuskannua ECL Elite 10 kauden pääteeksi!