Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Masked Singer 2022 - Kuka paljastuu maskin takaa?

Masked Singer

Masked Singer Suomi 2022 kerää jälleen suomalaiset TV-vastaanottimien ääreen arvuutteleemaan: "kuka on maskin takana"? Katso Masked Singer vihjeet ja veikkaa, kuka paljastuu sinun suosikkihahmosi maskin takaa!

Masked Singer 2022 - 4. tuotantokausi

Masked Singer on eteläkorealaiseen formaattiin perustuva hurjan suosittu viihde- ja laulukilpailuformaatti. Kisassa julkkikset esiintyvät lauluesityksissä, mutta heidän päällään on henkilöllisyyden peittävät maskit. Tuomaristo ja tietenkin kotikatsomo arvailee vihjeiden perusteella: "kuka on maskin takana?".

Suomessa MTV3:n esittämä ohjelma on saanut nopeasti suosiota. Tällä hetkellä kisasta pyörii neljäs tuotantokausi.

Masked Singer: Vedonlyönti

Ensimmäisillä kahdella Suomi-kaudella Masked Singeristä pystyi lyödä myös vetoa, mikä sopi ajatuksen tasolla hienosti arvailuun perustuvaan formaattiin. Jos sattui tunnistamaan jonkun kisaajan, oli mahdollista tehdä lähes varmat voitot tietämyksellään.

Valitettavasti kuitenkaan niin kolmannella kaudella kuin nyt neljännellä kaudella eivät bookerit ole tarjonneet vedonlyöntikertoimia ollenkaan tähän ohjelmaan. Sen sijaan seuraaviin viihdeohjelmiin monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia!

Masked Singer voittajat

Marraskuussa 2021 päättyi Masked Singer Suomi kilpailun kolmas kausi. Kisan voitto on mennyt kahdesti miesesiintyjälle ja yhdeksästä finalistista peräti seitsemän on ollut miehiä! Alla lueteltuna aikaisempien Masked Singer -kausien finaalikolmikot hahmoineen.

KausiVoittajaToinen sijaKolmas sija
1Sami Hedberg (Leijona)Ilkka Alanko (Heinäseiväs)Erika Vikman (Ampiainen)
2Marko Hietala (Tohtori)Jarkko Tamminen(Hiirulainen)Mikko Leppilampi (Pakkanen)
3Anna-Maija Tuokko (Supersankari)Waltteri Torikka (Bilepanda)Kasmir (Corppi)