Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Tähdet tähdet 2023 - Kuka nousee uudeksi viihdeohjelman voittajaksi?

Tähdet tähdet 2023

Tähdet tähdet -kilpailu palaa uuden kauden voimin keväällä 2023. Katso uudet kisailijat sekä lauluskaban vedonlyöntitilanne.

Viihdeohjelma Tähdet Tähdet tekee paluun televisioon! Kipailukonseptissa tutut artistit esittävät viikoittain kappaleita vaihtuvista genreistä. Kultainen Venla -palkintojakin voittanut ohjelmaformaatti siirtyi vuonna 2020 MTV:ltä Neloselle.

Tähdet tähdet 2023: 7. tuotantokausi

Ohjelman tuleva uusi tuotantokausi esitetään keväällä 2023 Nelosella, ja kIlpailu uudistuu hieman. Uutena juontajana aloittaa Susanna Laine. Uusia vakituomareita puolestaan ovat Juuso Mäkilähde, Lilli Paasikivi ja Sami Yaffa.

Kauden uudet kilpailijat ovat Meiju Suvas, Maria Lund, Sara Siipola, Lauri Mikkola, Mikael Forsby, Sami Hedberg, Jarkko Tamminen sekä viime kauden voittaja Konsta Hietanen.

Tähdet tähdet: Vedonlyönti

Viime kaudella kilpailusta pystyi lyömään myös vetoa. Tällä kaudella mitä todennäköisimmin ei vedonlyöntiä ja kertoimia tule saataville, nimittäin ohjelma on aiempien suorien lähetysten sijaan tällä kertaa kuvattu ennakkoon.