Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Emma Gaala 2022 - Lyö vetoa voittajista!

EmmaGaala

Emma Gaala tulee taas, mutta tällä kertaa aika ja paikka ovat poikkeukselliset. Huonontuneen koronatilanteen takia Emmat järjestetään perinteisen Hartsun sijaan Helsingin jäähallilla 6. toukokuuta. Lyö vetoa voittajasta jo nyt!

Emma Gaala 2022

Emma Gaala 2022 on jo 36. kerta, kun tilaisuus järjestetään. Viime vuoden tavoin juhlavaa gaalailtaa päästään viettämään ja seuraamaan vasta myöhemmin, sillä joulukuussa 2021 tapahtuma siirrettiin toukokuun alkuun. Myös paikka vaihtui Hartwallista Helsingin jäähalliin.

Emma Gaalassa palkitaan vuoden 2021 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet. Emma Gaalaan tulee tarjolle jälleen iso kasa mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Voit lyödä vetoa muun muassa siitä, kuka voittaa vuoden kotimaisen artistin Emma, mikä pumppu on vuoden yhtye ja paljon muusta!

Emma Gaala 2022 - Vedonlyönti

Tänä vuonna Emma Gaala vedonlyönti ei onnistu, sillä kertoimia ei ole valitettavasti saatavilla.

Emma Gaala 2022 Esiintyjät

Emma Gaalassa palkitaan vuoden parhaita kotimaisia artisteja, joten ei ole mikään yllätys, että itse tapahtuman artistit ovat olleet vuodesta toiseen Suomen musiikkikentän kirkkaimpia tähtiä. Usein myös kisaehdokkaita nähdään esiintymislavan puolella, niin tälläkin kertaa. Esiintyjiksi on jo joulukuussa 2021 julkistettu Chisu, Blind Channel, Ellinoora, Gasellit, Juha Tapio, Lauri Tähkä ja Samma Gamla Vanliga -biisin kokoonpano. Lisää esiintyjiä on vielä tulossa.

Koska tapahtuma peruuntui, muutokset ovat mahdollisia. Tällä hetkellä peruutuksista ei ole kuitenkaan tietoa.

Emma Gaala 2022 Tuomarit

Emma Gaalan tuomaristossa vaikuttaa jälleen musiikkialan tekijöistä koostuva laaja raati, johon kuuluu peräti 27 nimeä. Sen lisäksi erikoisasiantuntemusta vaativissa kategorioissa on vielä omia tuomaristojaan. Päätuomaristossa on runsaasti muun muassa toimittajia, radiojuontajia, radioiden ohjelmapäälliköitä, levykauppojen pitäjiä, sisällöntuottajia, influencereita sekä tapahtuma-alan väkeä.

Emma Gaala 2021 - Voittajat

Viime vuoden Emma Gaalassa suurin palkintorohmu oli naisartisti BEHM, joka rohmusi viisi palkintoa tärkeissä kategorioissa. Vuoden yhtye -palkinto meni Maustetytöille.

Lue myös: UMK - Uuden Musiikin Kilpailu 26. helmikuuta Turun Logomossa!