Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Tanssii tähtien kanssa 2022 - Benjamin Peltonen parkettien partaveitsi!

Tanssii tähtien kanssa 2022

Tanssii tähtien kanssa -tanssikilpailu päättyi kauden 2022 osalta. Voittaja ei ollut vedonlyöntisivustojen suurin suosikki.

Rakastettu tanssikilpailu Tanssii tähtien kanssa eli TTK on päättynyt kauden 2022 osalta. Kisa tulee televisiosta aina loppuvuodesta ja ratkeaa marraskuussa. Ohjelmaa esittää MTV3 aina sunnuntaisin kello 19.30.

Jo 15. kauden voittajaksi päätyi Benjamin Peltonen parinsa, tanssiopettaja Saana Akiolan kanssa.

Vielä ei ole tietoa ohjelman jatkosta, mutta päivitämme tähän artikkeliin, kun tiedämme enemmän tulevista pyörähtelyistä ja totta kai vedonlyönnistä niiden ympärillä!

Tanssii tähtien kanssa 2022: Tähtiparit

Alma HätönenAleksi Seppänen
Jaakko LoikkanenAnsku Bergström
Joel HarkimoTiia Elg
Maaret KallioSami Helenius
Sonja KailassaariMatti Puro
Benjamin PeltonenSaana Akiola
Mikko NousiainenKerttu Nieminen
Siim LiivikKatri Mäkinen
Katariina KaitueAnssi Heikkilä
Marko VuoriheimoAnniina Koivuniemi
EvelinaMarko Keränen

Tanssii tähtien kanssa 2022: Vedonlyönti

Vedonlyöntisivusto iBet tarjosi kertoimet Tanssii tähtien kanssa -rumbaan vuonna 2022. Loppuvaiheessa ei kertoimia enää julkaistu, mutta alta näet viimeiset kertoimet, kun jäljellä oli vielä viisi tähtiparia. Kuten huomataan, Peltonen oli vasta kolmanneksi suurin suosikki.

Jos olet kiinnostunut muusta vedonlyönnistä viihteen ja urheilun parissa, tutustu sivustomme laajiin sisältöihin ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset!