Valioliiga: Arsenal - Liverpool

Su 4.2.2024 | 18:30 | Valioliiga | ARSENAL - LIVERPOOL

Kohde sulkeutuu: 04.02.2024 18:30


Sunnuntain suuri matsiYksi niitä isoja matseja, joissa Valioliigan mestaruuksia ratkotaan. Liverpool on nyt sarjakärki, mutta Manchester City on matsin vähemmän pelanneena viiden pisteen päässä. Arsenal on samoissa pisteissä.
Liverpoolilla on alla neljän liigamatsin voittoputki. Viimeksi se jyräsi kotonaan Anfieldilla Chelsean 4-1. Matsi oli juuri niin yksipuolinen kuin maaliluvuista voi kuvitella. Pool voitti laukaukset 28-4 ja xG-tilaston 2.90-0.54.
Mo Salahin poissaolo ei näkynyt Liverpoolin pelissä. Jota, Bradley, Szoboszlai sekä Diaz tekivät maalit.


Arsenal on voittanut kaksi viimeistä liigapeliä, kun se ensin hävisi kaksi putkeen. Viimeksi Arsenal voitti vieraissa Nottinghamin 2-1. Matsi oli Arsenalin hallussa. Se vei xG-laskut 1.25-0.36 ja laukaukset 19-9. Gabriel Jesus ja Saka tekivät Arsenalin kassit.

Liverpoolilla on ollut dramaattisia aikoja. Manageri Jurgen Klopp ilmoitti, että voimat on lopussa ja hän jättää homman tämän kauden jälkeen. Mikäpä olisikaan komeampi tapa hyvin pidetylle Kloppille poistua huilaamaan kuin mestaruusjuhlien jälkeen.
Chelseaa vastaan Poolin prässipeli oli huipussaan ja se näkyi taululla. Arsenalin on syytä olla huolissaan, kun Poolin oma peli kulkee. Aikaisemmin, kun Arsenal on yrittänyt pelata Poolia vastaan samalla tavalla, prässäten ja kääntyen nopeasti vastaiskuihin, homma ei ole toiminut ollenkaan. Jos Pool saa tämän matsin kääntymään avoimeksi päästä päähän -kisaksi, niin Arsenal on kovin heikoilla.

Tammikuussa Arsenalin Emiratesilla Pool voitti FA Cupin ottelun 2-0. Arsenal tuhlaili maalipaikkoja, eikä sen viimeistely muutenkaan ole viime aikoina ollut erityisen terävää.

Tasoitusbetsiä Poolille


Arsenalin etu lienee laidoilla, josta Martinelli ja Saka hakevat hyökkäystä. Saattaa olla, että Klopp tuo heitä vastaan kentälle Gomezin ja Bradleyn, ja tutut Robertson ja Alexander-Arnold jäävät penkille. Ensin mainittu kaksikko taitaa nykykunnossa olla ainakin puolustuspäähän parempi pari. Nuori Bradley oli Chelsea-matsissa aivan loistava.

Matsin ratkaisu voisi tulla keskikentältä, jossa tilaa ja aikaa ei nyt ole liiaksi, kun prässätään ylhäältä. Omalla puoliskolla ei saisi hävitä palloa. Kaksinkamppailupari ovat etupäässä Alexis Mac Allister sekä Declan Rice. Rice on ollut erinomainen tällä kaudella, ja hän voisi jotain saada aikaan Poolin prässissäkin. Mikel Arteta saattaisi tuoda Jorginhon nyt avaukseen auttamaan Ricea, jolloin Havertz ehkä jäisi sivuun.


Kova matsi, jossa päivän kunto ja taktinen onnistuminen ovat isossa osassa, ja siinä vaaka kääntyy Liverpoolin puoleen. Kertoimet matsissa ovat noin 2.30 – 3.60 – 2.90. Lapulle Liverpool +0 asian handicap, ja kerroin on noin 2.15. Tasurilla panoksen saa takaisin.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Liverpool +0 asian handicap @2.17

Huti
Comeon! - Lue arvostelu

2.17

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.17

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.16

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.16

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.16

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan