Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Snookerin supertähdet Helsinkiin toukokuussa 2024!

Snookerin supertähdet Helsinkiin toukokuussa 2024

Helsingin Kulttuuritalolla nähdään keväällä 2024 todellista huippusnookeria, kun kahdeksan maailman valiota pelaavat kutsuturnauksen. Osallistujalista on hurjaa luettavaa ja palkintopottikin Suomen oloihin poikkeuksellinen! (Kuva: Alamy)

Snookerhuiput Helsingissä 2024

Mikäli Yle Urheilun maanantaina 30. lokakuuta julkistamat tiedot pitävät paikkansa, nähdään keväällä 2024 Helsingissä uskomattoman kovatasoinen kutsuturnaus. Turnaus on tarkoitus järjestää toukokuussa Helsingin Kulttuuritalolla ja osallistujalista täyttää taatusti vaativimmankin snookerfanin toiveet.

Turnauksen ykköstähti on entinen pitkäaikainen maailmanlistan ykköspelaaja Judd Trump. Trump on viime aikoina dominoinut snookerin ammattilaiskiertuetta Main Touria ja voittanut hämmentävästi peräti kolme viimeisintä turnausta.

Trumpin lisäksi Helsingissä nähdään viime kevään maailmanmestari Luca Brecel, vuoden 2015 maailmanmestari Stuart Bingham, sekä huippuammattilaiset Kyren Wilson, Jack Lisowski ja Ryan Day.

Nykypäivän huippujen lisäksi turnaukseen osallistuu kaksi lajin legendaa. Seitsemän maailmanmestaruutta voittanut Stephen Hendry ja kuusi MM-finaalia hävinnyt Jimmy White täydentävät kahdeksan pelaajan turnauskaavion.

Luvassa on siis historiallisen mielenkiintoinen snookertapahtuma näillä leveyksillä. ja liput tulevat menemään kuumille kiville. Turnauksessa jaetaan palkintorahaa yhteensä 150 000€, eli myös rahallisesti kyseessä on ylivoimaisesti isoin Suomessa koskaan järjestetty snookertapahtuma.

UK Championship vuorossa marraskuussa!

Ennen Helsingin kevätkarkeloita tarjolla on kuitenkin vielä kasapäin huippusnookeria Main Tourilta. Lajin toiseksi isoin turnaus UK Championship kannattaa ainakin merkata vahvasti kalenteriin. Yorkin Barbicanissa palloja pussitetaan 25. marraskuuta alkaen.

Tuttuun UK-tyyliin mukana on jälleen 32 pelaajaa maailmanrankingin sekä karsintaturnauksen perusteella. Osallistujamäärä takaa sen, että yhtään huonoa matsia ei tässä turnauksessa ole. Otteluita on mahdollista seurata TV:n puolella Eurosportin kanavilta sekä suoratoistopalvelu discovery+:ssa. Myös vedonlyöntisivustojen live streameissa nähtäneen jälleen osa otteluista.

Alta voit katsoa ajantasaiset voittajakertoimet kauden tähän asti suurimpaan snookerturnaukseen.

Snooker UK Championship 2023: Voittaja (Kertoimet 31.10.)
Ronnie O'SullivanKerroin 5,50
Judd TrumpKerroin 7,00
Neil RobertsonKerroin 7,80
Mark SelbyKerroin 7,80
Shaun MyrphyKerroin 12,40
Mark AllenKerroin 13,00
Luca BrecelKerroin 15,00
John HigginsKerroin 15,10
Kyren WilsonKerroin 16,00
Mark WilsonKerroin 17,00
Jack LisowskiKerroin 21,00
Ding JunhuiKerroin 21,50
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.