Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Snooker: Robin Hull arvostetun turnauksen kolmannelle kierrokselle huippuvoitolla!

Snooker: Robin Hull arvostetun turnauksen kolmannelle kierrokselle huippuvoitolla

Suomen snookertähti Robin Hull päihitti sensaatiomaisesti ensimmäistä kertaa maailman top-16 pelaajan sitten 2006 Neil Robertsonin voiton jälkeen! Hull voitti maailman toiseksi isoimmassa turnauksessa Barry Hawkinsin 3-6 ja etenee kolmannelle kierrokselle.

Robin Hull - UK Championships

Robin Hull kohtasi maailman toiseksi arvostetuimmassa turnauksessa, UK Championshipissä huippupelaaja Barry Hawkinsin toisella kierroksella. UK Champs on maailman toiseksi arvostetuin Snooker-turnaus. Vain Snookerin MM-kisat ovat arvostuksessa korkeammalla.

Hull hävisi ottelun ensimmäisen freimin, mutta jatkoi hurjasti voittamalla seuraavat neljä freimiä. Hawkins voitti seuraavat kaksi freimiä kaventaen tilanteen 3-4, mutta Hull piti hienosti pelinsä kasassa ja kuittasi kaksi viimeistä freimiä nimiinsä ja voitti otteluun freimivoitoin 3-6. Hullin paras breakki oli hienosti 85 pistettä kolmannessa freimissä.

Maailmanlistalla sijalla 59. olevan Hull etenee näin ollen turnauksen 32 parhaan joukkoon kolmannelle kierrokselle. Vastaan asettuu maailmanlistalla 41. sijalla oleva belgialainen Luca Brecel.

Robin kommentoi peliä vaatimattomasti Twitter-tilillään ottelun jälkeen.

Katso Snooker UK Championship suorana

Snooker on lajina nostanut paljon päätään. Turnauksia on nykyään paljon ja ne näkee lähes kaikki televisiosta tai netistä suorina lähetyksinä.

Suomessa Snooker-lähetyksiä et näe TV:stä muuta kuin maksullisilta kanavilta, kuten Eurosportilta. Pystyt kuitenkin katsomaan ottelut suorana ilmaiseksi netissä! Mm. Unibet-TV näyttää UK Championshipin snooker-otteluita suorina lähetyksinä. Katsominen on helppoa!

Katso tarkemmat ohjeet live lähetyksiin meidän live stream artikkelistamme! Näet useat huippuottelut UK Championshipistä, missä Suomen Robin Hullkin on mukana!

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert