Snooker: Robin Hull arvostetun turnauksen kolmannelle kierrokselle huippuvoitolla!

Snooker: Robin Hull arvostetun turnauksen kolmannelle kierrokselle huippuvoitolla!
Suomen snookertähti Robin Hull päihitti sensaatiomaisesti ensimmäistä kertaa maailman top-16 pelaajan sitten 2006 Neil Robertsonin voiton jälkeen! Hull voitti maailman toiseksi isoimmassa turnauksessa Barry Hawkinsin 3-6 ja etenee kolmannelle kierrokselle.

Robin Hull - UK Championships


Robin Hull kohtasi maailman toiseksi arvostetuimmassa turnauksessa, UK Championshipissä huippupelaaja Barry Hawkinsin toisella kierroksella. UK Champs on maailman toiseksi arvostetuin Snooker-turnaus. Vain Snookerin MM-kisat ovat arvostuksessa korkeammalla.

Hull hävisi ottelun ensimmäisen freimin, mutta jatkoi hurjasti voittamalla seuraavat neljä freimiä. Hawkins voitti seuraavat kaksi freimiä kaventaen tilanteen 3-4, mutta Hull piti hienosti pelinsä kasassa ja kuittasi kaksi viimeistä freimiä nimiinsä ja voitti otteluun freimivoitoin 3-6. Hullin paras breakki oli hienosti 85 pistettä kolmannessa freimissä.

Maailmanlistalla sijalla 59. olevan Hull etenee näin ollen turnauksen 32 parhaan joukkoon kolmannelle kierrokselle. Vastaan asettuu maailmanlistalla 41. sijalla oleva belgialainen Luca Brecel.

Robin kommentoi peliä vaatimattomasti Twitter-tilillään ottelun jälkeen.Katso Snooker UK Championship suorana


Snooker on lajina nostanut paljon päätään. Turnauksia on nykyään paljon ja ne näkee lähes kaikki televisiosta tai netistä suorina lähetyksinä.

Suomessa Snooker-lähetyksiä et näe TV:stä muuta kuin maksullisilta kanavilta, kuten Eurosportilta. Pystyt kuitenkin katsomaan ottelut suorana ilmaiseksi netissä! Mm. Unibet-TV näyttää UK Championshipin snooker-otteluita suorina lähetyksinä. Katsominen on helppoa!

Katso tarkemmat ohjeet live lähetyksiin meidän live stream artikkelistamme! Näet useat huippuottelut UK Championshipistä, missä Suomen Robin Hullkin on mukana!

Unibet - 100€ bonus

Katso nyt