Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Sieppari on kuin jääpallomaalivahti ilman varusteita - katso video

Sieppari on kuin jääpallomaalivahti ilman varusteita

Katso miltä maailma näyttää siepparin silmin, kun Joensuun Mailan Juha Niemi takoo palloa kenttään hurjalla voimalla.

JoMa:n siepparin, Lauri Kivisen, kypärään kiinnitettiin GoPro-kamera ja sen jälkeen mies asettui työpaikalleen etukentälle. Tämän jälkeen palloja alkoi viuhumaan kohti jopa 180 km/h. Videolta saa hyvän käsityksen siitä kuinka hurjaa touhua pesäpallokin huipulla on.

Videolla pallolle kyytiä antaa JoMa:n lyöjäjokeri, Juha Niemi, joka on lyönyt palloa tutkaan peräti 187 km/h. Vastaavaan lyöntiin ei ole kukaan muu maailmassa kyennyt.

Viime kaudella SM-pronssia ja hallimestaruuden voittanut Joensuu on avannut pelikautensa voittamalla Halli-SM:ssä Kiteen, sekä Kouvolan. Superpesiskausi alkaa toukokuun 8. päivä. Sarjassa pelaa tulevalla kaudella, ensi kertaa kauden 2000-2001 jälkeen, 14 joukkuetta. Sarjaan nousivat Oulun Lippo, sekä Kempeleen Kiri.

Uskaltaisitko itse olla Kivisen tontilla?

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert