Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Lionel Messin taituruus - katso video!

Messille kaikki näyttää niin helpolta.

Viime aikoina otsikoissa ollut Lionel Messi säväytti jälleen FC Barcelonan harjoituksissa. Messi on ollut niin hyvässä kuin pahassa jälleen esillä, johtuen joukkueen rangaistuslaukauksesta ottelussa Celta Vigoa vastaan. Messi syötti pilkulta pallon eteenpäin Luis Suarezille, joka viimeisteli itselleen hattutempun. Moni on pitänyt temppua loukkaavana vastustajaa kohtaan, mutta sanotaan, että maali oli kunnianosoitus syöpää vastaan kamppailevalle Johan Cryuffille.

Italialainen laulaja Eros Ramazzotti vieraili FC Barcelonan harjoituksissa ja potki palloa hieman pelaajien kanssa. Eros tokaisikin sitten Messille, että saatko tästä maalin. Messi ottaa vauhtia ja potkaisee pallon hurjalla kierteellä maalin takakulmaan. Tempusta erikoisen teki se, että he olivat maalin takana.

Katso video!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert