Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Video: Scott Sterling pelastaa naamallaan lentopallopelin

Scott Sterling

Muistatko vielä Scott Sterlingin? Miehen, joka torjui futisrankkareita aina ja vain pelkällä naamallaan. Hän on takaisin ja tällä kertaa lentopallokentällä!

Muistatko hullun hauskan videon, missä futismaalivahdilla oli maailman huonoin onni ja jokainen laukaus osui häntä naamaan, vaikka hän oli miten päin maalissa? Tämä mies on Scott Sterling.

Scott Sterling lentopallokentällä

Tällä kertaa Scott Sterling on palannut ja lajinaan lentopallo. Hän edustaa Yalen yliopistoa ja pelaa juuri North Carolinan yliopistoa vastaan mestaruusottelun ratkaisuhetkiä.

Peli on edennyt viidenteen erään ja tilanteeseen 13-14. Sterling kuitenkin onnistuu saamaan naamavärkkinsä useampaan otteeseen pallon eteen ja lopulta hänen oltua tajuttomana, hänen joukkuekaverinsa vielä torjuvat vastustajan iskulyönnit hänen naamallaan. Scott Sterling on nykyään yliopistoliigan mestari.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert