Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Julius-kissa ennusti tulevan jääkiekon Suomen mestarin

liiga finaalit

Tapparalla on tänään mahdollisuus voittaa Jääkiekon Suomen mestaruus 13 vuoden tauon jälkeen. Vaan toteutuuko tämä? Kysyimme vastausta lajin todelliselta asiantuntijalta, Julius-kissalta.

Finaalien kuudes kohtaaminen pelataan tänään Hakametsässä. Voitot ovat ennen iltaa Tapparan hyväksi 3-2. Ottelusarjassa ovat alkaneet tunteet pikkuhiljaa läikkymään yli ja edellisessä ottelussa kamelin selkä katkesi toden teolla kiistanalaisten tapahtumien myötä, jotka lopulta johtivat Tapparan voittomaaliin.

Kun Liiga julkaisi Facebookissa viestin, missä pyydetään ihmisiä lopettamaan huorittelu, uhkailu ja kuolemien toivominen Liigan keskustoimistolle, niin silloin on menty pahasti yli rajan. Pitää muistaa, että tämä on kuitenkin vain peliä, missä toinen häviää ja toinen voittaa monen pienen muuttujan johdosta.

Päätimme hieman keventää tunnelmaa finaaleja seuraavien joukossa. Annoimme Julius-kissan ennustaa tulevan Suomen mestarin. Ennustus pitää 100%:sti paikkansa ja kaikki mitä kentällä ja kentän ulkopuolella tapahtuu johtaa vääjäämättä Juliuksen osoittamaan lopputulemaan.

Julius on puhunut.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert