Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Huligaani ja rasisti on ressukka

Huligaani ja rasisti on ressukka

Kuningaslajiin mahtuu paljon kaunista, paljon rumaa. Rumin kaikista on jalkapalloväkivalta ja rasismi.

Älkää vihatko, rakastakaa!

Jalkapalloväkivälta, voiko olla oksettavampaa asiaa?

Tuorein uutinen kantautuu Copa American kisoista, missä Lionel Messin ja Sergio Agüeron perheiden kimppuun hyökättiin. Hyökkääjät olivat Chile-kannattajia. Vaikka syylliset olisivat olleet ISIS-joukkojen taistelijoita tai Helsingin katukuvasta tuttuja romanikerjäläisiä, tekoa ei voi hyväksyä. MITENKÄÄN. Maailman suosituin urheilulaji jalkapallo antaa meille kaikille niin paljon, tunteita, iloa, surua, pettymyksiä ja toisinaan tämä kaunis laji osaa myös näyttää ruman puolensa.

Miksi Lontoossa on miljoona kameraa katujen kulmissa, miksi Brasiliassa Tropa De Elite-joukot vartioivat kaduilla, miksi emme vain voisi nauttia jalkapallosta?
Jokainen rettelöitsijä on ressukka. HIFK-kannattajat saivat huonon maineen Tampereella pelatussa Ilves - HIFK ottelussa, täysin aiheesta. Älä tappele, älä satuta kaveria, sillä se on sinun kaverisi, koska molemmat rakastatte jalkapalloa.

Sano ei rasismille? Ei tarvitse sanoa, teot riittävät täysin. Daniel Alves on loistava esimerkki siitä, että rasisti on yhtä ressukka kuin rettelöitsijä. Alves nolasi erään luuserin miljoonien TV-katsojien silmissä. Apinalle banaani, nälkähän tässä olikin.

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert