Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA-pelaajan siirtouutinen oli liian kova pala pikkupojalle

varejao

Cleveland Cavaliers treidasi jopa 12-vuotta joukkueessa pelanneen Anderson Varejaon. Fakta oli pienelle Cavs-fanille liikaa!

NBA:ssa tehtiin tukku pelaajasiirtoja ennen siirtorajan umpeutumista. Cleveland Cavaliers treidasi veteraanipelaajansa Anderson Varejaon, joka on palvellut joukkuetta jopa vuodesta 2004 lähtien. Kolmen joukkueen diilissä Cleveland sai tilalle Channing Fryen Orlando Magicistä. Cavaliers lähetti nuoren JAed Cunninghamin Orlandoon, sekä varausvuoron ja Varejaon Portland Trail Blazersiin.

Portland ei kuitenkaan ottanut Varejaota kokoonpanoonsa, vaan muut joukkueet olivat vapaita ostamaan hänet. Hieman ironistakin on, että Cavaliersin pahin vihollinen ja viime vuoden finaalivastustaja Golden State Warriors teki sopimuksen pelaajan kanssa.

Pikkupoika ei pystynyt pidättelemään itkua

Varejaon siirtouutinen oli liikaa eräälle tunnolliselle Cavs-fanille, joka oli erityisesti pitänyt Varejaosta. Hänen isänsä kertoi, kuinka Varejao ei enää ollut osa Cavaliersiä, vaan he saivat tilalle erään pelaajan Orlandosta.

Nuori Cavs-fani vannoi kuitenkin vielä kannustavansa Cavaliersiä tapahtuneesta huolimatta. Hän kuitenkin varmisti, että Lebron James ja Kyrie Irving olivat vielä joukkueessa.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert