Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Linnan juhlat 2020 - Haukion puvun väri & muut erikoiset vedonlyöntikohteet!

Linnan Juhlat

Linnan juhlat 2020 - Suomen itsenäisyyspäivä 103v
6.12.2020 - Lyö vetoa Haukion puvun väristä, Linnan juhlien katsojamäärästä ja paljon muusta!

Suomen itsenäisyyspäivä - Linnan juhlat 2020

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille VB:n lukijoille. Suomi juhlii 103-vuotispäiväänsä itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Itsenäisyyspäivän vastaanotto ja Linnan Juhlat 2020 järjestetään tänä vuonna hyvin poikkeuksellisella tavalla kun perinteiset Linnan Juhlat ovat tämän vuoden osalta peruutettu. Syy tähän on tietenkin koko vuotta 2020 varjostanut koronavirusepidemia.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen vaan tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kutsuvat kaikki suomalaiset viettämään Itsenäisyyspäivää ruudun välityksellä. Odotamme että tästä koko Suomen pysäyttävästä seremoniasta voi jälleen lyödä myös vetoa hyvin mielenkiintoisten vedonlyöntikohteiden parissa.

Tällä hetkellä Linnan juhlat-vedonlyöntikohteita ei ole tarjolla mutta vedonlyöntisivustot Coolbet sekä NordicBet ovat perinteisesti tarjonneet betsikohteita tähän juhlaan. Coolbet tarjoaa myös hyvän bonuksen uusille pelaajille. Coolbetilla saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa.

Mikä on Jenni Haukion puvun väri?

Yksi Linnan Juhlien kestopuheen aihe on Jenni Haukion puvunväri. Väri on voinut veikata jo useana vuonna ja tuskin vuosi 2020 tekee siiehn poikkeusta. Vaikka Linna ei täytykään vieraista niin presidenttipari tulee tapamaan valikoituja henkilöitä perinteisellä juhlapaikalla illan aikana, mikä tietysti herättää spekulaation Haukion puvun väristä.

Viime vuosina Haukio on pukeutunut fuksianpunaiseen, valkoiseen, tummanvihreään, violettiin ja vaaleansiniseen. Viime vuonna Haukio teki mielenkiintoisen valinnan kun hän oli pukeutunut samaan asuun kuin vuonna 2015. Nähtäisiinkä vuonna 2020 jälleen "kierrätyspuku"?

Päivitämme tähän vedonlyöntikertoimet Jenni Haukion puvun väristä heti kun ne ovat saatavilla.

Mikä on Sauli Niinistön solmukkeen väri?

Sauli Niinistön solmukkeen väriä on voinut niin ikään veikata jo muutamissa Linnan Juhlissa. Presidentti on pukenut järjestään linnan juhlissa valkoisen solmukkeen ja myös tänä vuonna suosikkiväri on valkoinen.

Päivitämme tähän vedonlyöntikertoimet Sauli Niinistön solmukkeen väristä heti kun ne ovat saatavilla.

Kuinka paljon Linnan Juhlat 2020 - lähetyksellä on katsojia?

Linnan juhlat ja itsenäisyyspäivän vastaanotto on vuosittain kasvattanut katsojamääräänsä tasaisesti. Suomi 100 juhlavuoden jälkeen katsojamäärät ovat laskeneet hieman mutta tästä huolimatta jälleen tänä vuonna odotetaan hyvin paljon katsojia ja määrästä voit lyödä myös vetoa. Viime vuonna katsojia oli 2,28 miljoonaa. Onko tänä vuonna enemmän vai vähemmän katsojia? Linnan Juhlat poikkeusjärjestelyt voivat rokottaa katsojamääriä kun perinteinen kättelyosuus poissa illan ohjelmasta. Tulos tarkistetaan www.finnpanel.fi tilastoista.

Päivitämme tähän vedonlyöntikertoimet katsojamääristä heti kun ne ovat saatavilla.

Monet vedonlyöntisivustot tulevat tarjoamaan kertoimia Linnan Juhliin ja itsenäisyyspäivän vastaanottoon. Päivitämme kohteita tähän artikkeliin, kun kohteita tulee julki.