Yleisurheilun Timanttiliiga 2023

Yleisurheilun Timanttiliiga - Katso ohjelma, aikataulu ja lajit! Kesällä 2023 nähdään jo 14. kausi Timanttiliigaa. Viime kesän suomalaistähdet Wilma Murto, Topi Raitanen ja Oliver Helander ovat mukana hakemassa isoja palkintorahoja.
Yleisurheilun Timanttiliiga 2023


Kierroksen kuumimmat

Timanttiliigan kausi 2023


Timanttiliigan kausi 2023 alkoi toukokuun viidentenä Qatarin Dohassa. Kauden aikana Timanttiliigassa järjestetään 15 osakilpailua. Viimeisen kisa pidetään USA:n Eugenessa ja tapahtuman nimi on legendaarisen juoksijan Steve Prefontainen mukaan nimetty Prefontaine Classic.

Timanttiliiga eli Diamond League on vuonna 2010 alkanut yleisurheilun kilpailusarja.

Timanttiliiga 2023: Lajit


Timanttiliigassa kisataan kaudella 2023 miesten ja naisten puolella yhdeksässä juoksulajissa ja seitsemässä kenttälajissa, eli lähes koko yleisurheilun lajivalikoima on mukana. Ainoastaan moukari, 10 000 metriä, maantielajit ja viestit sekä ottelut ovat poissa ohjelmasta.

🔗 Koko kauden kisaohjelma

Timanttiliiga 2023 - Vedonlyönti


Timanttiliigaan voi lyödä vetoja useammilla vedonlyöntisivustoilla netissä. Tarjolla on kertoimia usein voittajavetoon ja h2h-sijoituksiin. H2H-vedoissa siis tehtävänäsi on veikata, kumpi urheilijoista sijoittuu paremmin.

Timanttiliigan kilpailuihin kertoimet tulevat julki verrattain melko myöhään, kun lähtölistat ovat kaikkiin lajeihin selvillä. Hyvä vedonlyöntisivusto yleisurheilun vedonlyöntiin on muun muassa Mr Green. Lisäksi ibet tarjoaa usein paljon kertoimia varsinkin yleisurheilun arvokisoihin.

Kertoimet vaihtelevat yleisurheiluun paljon, eikä vedonvälittäjillä tunnu aina olevan myöskään ihan yhtenäistä linjaa. Esimerkiksi Rion Olympialaisissa nähtiin harvinaislaatuinen arbitraasi-tilanne, missä pelaajilla ei ollut mahdollisuutta hävitä! Olemalla hereillä yleisurheilun kisoissa, voit napata samanlaisia varmoja voittoja!

Parhaat vedonlyöntisivustot Timanttiliigaan


Timanttiliiga tarjoaa paljon myös vedonlyöjälle! Tarjolla on kasapäin kohteita jokaiseen Timanttiliigan lajiin, joten pelikohteista ei ole pulaa. Kannattaa aina tarkistaa myös useamman vedonlyöntisivuston tarjoukset, jotta varmistaa itselleen parhaan kertoimen kuhunkin kohteeseen. Alta löydät parhaat sivustot niin Timanttiliigaan kuin kotimaan huippukisojen kuten Kalevan Kisat ja Paavo Nurmi Games-vedonlyöntiin.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

1.Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
4.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
5.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
6.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt


Vihjeet Timanttiliigan vedonlyöntiin


Veikkausbonukset tarjoaa myös vedonlyöntivihjeet Timanttiliigan tapahtumiin! Poimimme parhaita helmiä ennen kaikkea H2H- ja voittajavetokohteista.


Timanttiliiga 2023


Yleisurheilun Timanttiliiga on kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n vuosittain järjestämä turnaus, tai sarja, missä kilpailevat maailman parhaat urheilijat. Timanttiliiga syntyi vanhan Kultainen liiga -sarjan tilalle.

Timanttiliigan tarkoituksena on saada yleisurheilun huipputapahtumia ympäri vuoden, mutta samalla myös markkinoida lajia maailmanlaajuisesti. Tämän vuoksi kilpailuja käydäänkin laajalta kaikilla pallonpuoliskoilla toisin kuin Kultaisessa liigassa, minkä osakilpailuja nähtiin vain Euroopassa.


Viime kesän EM-kisoissa juhli Wilma Murto. (Kuva: Alamy)

Timanttiliiga 2023 - Ohjelma ja aikataulu


Timanttiliigan osakilpailut 2023:

 • 5.5. Doha, Qatar
 • 28.5. Rabat, Marokko
 • 2.6. Firenze, Italia
 • 9.6. Pariisi, Ranska
 • 15.6. Oslo, Norja
 • 30.6. Lausanne, Sveitsi
 • 2.7. Tukholma, Ruotsi
 • 16.7. Chorzow, Puola
 • 21.7. Fontvieille, Monaco
 • 23.7. Lontoo, UK
 • 29.7. Shanghai, Kiina
 • 3.8. Shenzhen, Kiina
 • 31.8. Zurich, Sveitsi
 • 8.9. Bryssel, Belgia
 • 16.-17.9 Eugene, USATimanttiliiga 2023 - Televisiointi


Timanttiliigan kilpailut lähettää Suomessa ainakin vuoden 2024 loppuun C More -maksukanavat. Vapailta kanavilta Timanttiliigaa ei siis ikävä kyllä voi seurata. CMorella Timanttiliigan kilpailuja ovat selostaneet Mika Saukkonen, Antero Mertaranta ja Jari Porttila. Asiantuntijoina on kuultu mm. Mika Järvistä ja Tommi Evilää.

Timanttiliiga - suomalaiset


Kauden 2023 avauskilpailussa Dohassa suomalaiset eivät vielä loistaneet. Keihäässä Oliver Helander jäi kokonaan ilman tulosta. Wilma Murto ylitti vain 430 ja sijoittui yhdeksänneksi.

Yleisurheilun Timanttiliiga 2023