Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Yleisurheilun Timanttiliiga 2023

Yleisurheilun Timanttiliiga - Katso ohjelma, aikataulu ja lajit! Kesällä 2023 nähdään jo 14. kausi Timanttiliigaa. Viime kesän suomalaistähdet Wilma Murto, Topi Raitanen ja Oliver Helander ovat mukana hakemassa isoja palkintorahoja.

Kierroksen kuumimmat

Miesten 100 m 28.5.

Miesten 800 m 28.5.

Timanttiliigan kausi 2023

Timanttiliigan kausi 2023 alkoi toukokuun viidentenä Qatarin Dohassa. Kauden aikana Timanttiliigassa järjestetään 15 osakilpailua. Viimeisen kisa pidetään USA:n Eugenessa ja tapahtuman nimi on legendaarisen juoksijan Steve Prefontainen mukaan nimetty Prefontaine Classic.

Timanttiliiga eli Diamond League on vuonna 2010 alkanut yleisurheilun kilpailusarja.

Timanttiliiga 2023: Lajit

Timanttiliigassa kisataan kaudella 2023 miesten ja naisten puolella yhdeksässä juoksulajissa ja seitsemässä kenttälajissa, eli lähes koko yleisurheilun lajivalikoima on mukana. Ainoastaan moukari, 10 000 metriä, maantielajit ja viestit sekä ottelut ovat poissa ohjelmasta.

? Koko kauden kisaohjelma

Timanttiliiga 2023 - Vedonlyönti

Timanttiliigaan voi lyödä vetoja useammilla vedonlyöntisivustoilla netissä. Tarjolla on kertoimia usein voittajavetoon ja h2h-sijoituksiin. H2H-vedoissa siis tehtävänäsi on veikata, kumpi urheilijoista sijoittuu paremmin.

Timanttiliigan kilpailuihin kertoimet tulevat julki verrattain melko myöhään, kun lähtölistat ovat kaikkiin lajeihin selvillä. Hyvä vedonlyöntisivusto yleisurheilun vedonlyöntiin on muun muassa Mr Green. Lisäksi ibet tarjoaa usein paljon kertoimia varsinkin yleisurheilun arvokisoihin.

Kertoimet vaihtelevat yleisurheiluun paljon, eikä vedonvälittäjillä tunnu aina olevan myöskään ihan yhtenäistä linjaa. Esimerkiksi Rion Olympialaisissa nähtiin harvinaislaatuinen arbitraasi-tilanne, missä pelaajilla ei ollut mahdollisuutta hävitä! Olemalla hereillä yleisurheilun kisoissa, voit napata samanlaisia varmoja voittoja!

Parhaat vedonlyöntisivustot Timanttiliigaan

Timanttiliiga tarjoaa paljon myös vedonlyöjälle! Tarjolla on kasapäin kohteita jokaiseen Timanttiliigan lajiin, joten pelikohteista ei ole pulaa. Kannattaa aina tarkistaa myös useamman vedonlyöntisivuston tarjoukset, jotta varmistaa itselleen parhaan kertoimen kuhunkin kohteeseen. Alta löydät parhaat sivustot niin Timanttiliigaan kuin kotimaan huippukisojen kuten Kalevan Kisat ja Paavo Nurmi Games-vedonlyöntiin.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
2
100€ ilmaisveto
5x (T)
3
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Vihjeet Timanttiliigan vedonlyöntiin

Veikkausbonukset tarjoaa myös vedonlyöntivihjeet Timanttiliigan tapahtumiin! Poimimme parhaita helmiä ennen kaikkea H2H- ja voittajavetokohteista.

Timanttiliiga 2023

Yleisurheilun Timanttiliiga on kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n vuosittain järjestämä turnaus, tai sarja, missä kilpailevat maailman parhaat urheilijat. Timanttiliiga syntyi vanhan Kultainen liiga -sarjan tilalle.

Timanttiliigan tarkoituksena on saada yleisurheilun huipputapahtumia ympäri vuoden, mutta samalla myös markkinoida lajia maailmanlaajuisesti. Tämän vuoksi kilpailuja käydäänkin laajalta kaikilla pallonpuoliskoilla toisin kuin Kultaisessa liigassa, minkä osakilpailuja nähtiin vain Euroopassa.

Viime kesän EM-kisoissa juhli Wilma Murto. (Kuva: Alamy)

Timanttiliiga 2023 - Ohjelma ja aikataulu

Timanttiliigan osakilpailut 2023:

Timanttiliiga 2023 - Televisiointi

Timanttiliigan kilpailut lähettää Suomessa ainakin vuoden 2024 loppuun C More -maksukanavat. Vapailta kanavilta Timanttiliigaa ei siis ikävä kyllä voi seurata. CMorella Timanttiliigan kilpailuja ovat selostaneet Mika Saukkonen, Antero Mertaranta ja Jari Porttila. Asiantuntijoina on kuultu mm. Mika Järvistä ja Tommi Evilää.

Timanttiliiga - suomalaiset

Kauden 2023 avauskilpailussa Dohassa suomalaiset eivät vielä loistaneet. Keihäässä Oliver Helander jäi kokonaan ilman tulosta. Wilma Murto ylitti vain 430 ja sijoittui yhdeksänneksi.

Timanttiliiga 2021

23.5.GatesheadIso-Britannia
28.5.DohaQatar
10.6.RoomaItalia
1.7.OsloNorja
4.7.TukholmaRuotsi
9.7.MonacoMonaco
13.7.LontooIso-Britannia
14.7.ShanghaiKiina
21.8.EugeneUSA
22.8.Kiina2Kiina
26.8.LausanneSveitsi
28.8.PariisiRanska
3.9.BrysseliBelgia
8-9.9.ZurichSveitsi

Uusimmat vihjeet - Yleisurheilu