Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Brentford - Manchester United

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 31.03 klo 0.00
Huti
Yli 3 maalia
1.93100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.87Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Vielä ohuet mahdollisuudet Mestarien liigaan ensi kaudeksi omaava Manchester United kohtaa lauantaina Gtech Community Stadiumilla Brentfordin. Thomas Frankin piiskuroima kotijoukkue on viisi pistettä putoamisviivan päällä, mutta Evertonin ja Nottinghamin kentän ulkopuoliset sekoilut ja niistä seuranneet pisterangaistukset antavat Mehiläisille hieman tilaa hengittää. Pisteet takuulla maistuisivat lauantaina!

Jättiläisten kaatajanakin tunnettu Brentford oli ennen maajoukkuetaukoa kelvottomassa vireessä. Ivan Toneyn paluu tositoimiin pelikieltonsa jälkeen ei siis ole ainakaan vielä vaikuttanut Frankin suojattien tekemiseen kovinkaan konkreettisella tavalla. Brentford on viimeksi voittanut Valioliigassa helmikuun kymmenes päivä Wolvesia vastaan ja tämän jälkeen on hävitty viidesti ja raavittu kotitasapeli Chelsealta.

Isänniltä Ethan Pinnock saattaa palata tositoimiin lauantaina, mutta muutoin kansaa onkin vielä reilusti sairastuvalla. Lauantaina ovat kuntoutuksessa Christian Norgaard, Kevin Schade, Aaron Hickey, Ben Mee, Rico Henry ja Josh Dasilva. Sergio Reguilón katseli viime matsissa punaista ja nyt on espanjalaisella pelikielto päällä.

Manchester United pääsi ennen maajoukkuepelejä oivaan vireeseen. FA Cupissa pudotettiin jatkoajalla Liverpool ja Valioliigassakin on suksi luistanut, mitä nyt Fulhamille hävittiin hieman shokeeraavasti kotona helmikuussa. ManU on saanut palloa toimitettua verkon perukoille kiitettävästi, mikä on ollut elintärkeää. Puolustuspelaamisen kanssa Erik ten Hagilla nimittäin on yhä reilusti tehtävää.

Luke Shaw, Lisandro Martínez ja pelikieltoa kärsivä Amad Diallo ovat varmuudella sivussa vierailta. Harry Maguire, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Altay Bayindir, Casemiro ja Anthony Martial ovat vielä epävarmoja eli paljon voi tapahtua ottelun kynnyksellä.

Brentfordin alakerta vuotaa myös maajoukkuetauon jälkeen!

Lauantaille sovitellaan lapulle suurimaalisuutta! ManUlta puuttuu mahdollisesti yhä Casemiro keskikentältä – tälle saadaan tietysti vahvistus lähempänä ottelua. ManUn riveistä Rasmus Höjlundin johdolla päästiin takomaan hyvin maaleja ennen taukoa ja eiköhän samalle menolle saada jonkinmoista jatketta. Brentfordilla on ollut isoja ongelmia alakerrassa ja maalipaikkoja sallitaan todella epätyypilliseenkin tapaan ottelusta toiseen.

Yli 3 maalia
1.93100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.87Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!