Swiss League: Lausanne - Biel-Bienne

Ti 13.02.2024 | 20.45 | Swiss League | LAUSANNE - BIEL-BIENNE

Kohde sulkeutuu: 13.02.2024 20:45


Isäntien vire alaspäin!


Lausanne tulee otteluun Sveitsin kiekkoliigan neljänneltä sijalta, 44 ottelua on tuottanut joukkueelle 73 pistettä. Piste-eroa runkosarjaa johtavaan ZSC Lionsiin on 23 pistettä, eli se juna on mennyt jo, mutta Lausanne on mukana tiukassa taistossa pudotuspelien kotiedusta. Takana tulevat joukkueet ovat vain muutaman pisteen päässä, joten jokainen piste on äärimmäisen tärkeä.

Kotijoukkueen vire osoittaa alaspäin, sillä joukkue on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan, eikä edellisestä viidestä ottelustakaan ole tullut kuin yksi voitto. Edellisellä kierroksella Lausanne taipui juurikin Biel-Biennen käsittelyssä jatkoajan jälkeen numeroin 2-1, joukkueen ainokaisesta maalista ottelussa vastasi toisen erän alussa alivoimalla hyökkääjä Theo Rochette. .Vieraiden osakkeet nousussa!


Biel-Bienne on tehnyt sarjataulukossa komeaa nousua, tällä hetkellä joukkue löytyy sarjasta sijalta yhdeksän. Piste-eroa suoraan puolivälieräpaikkaan on seitsemän pistettä, joten eroa on vielä kurottavana. "Säälipleijariviivan" ulkopuolelle piste-ero on neljässä pisteessä, mutta nykyvireellä pudotuspelipaikka tuskin on uhattuna, mikäli vieraat kyseisen vireen saavat pidettyä vain yllä.

Biel-Bienne on edellisen kymmenen ottelun aikana jäänyt pisteittä vain kahdesti ja se on voittanut näistä kymmenestä ottelustaan peräti seitsemän. Tähän kyseiseen matsiin se tulee kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun se edellisellä kierroksella kaatoi jatkoajan jälkeen tämän matsin vastustaja Lausannen 2-1. Ottelun sankariksi nousi jatkoajalla voittomaalin rankkarista viimeistellyt sveitsiläishyökkääjä Mike Künzle, varsinaisella peliajalla Biel-Biennen maalista vastasi Aleksi Heponiemi.Peli-idea vierasjoukkueen kautta.


Isäntien heikko vire ja vieraiden noususuhdanne tarjoaa meille idean tähän otteluun. Kertoimien puolesta kotijoukkue on selvähkö suosikki, mutta me emme asiaa aivan näin näe. Vieraat lukeutuvat tällä hetkellä sarjan kuumimpiin joukkueisiin ja havaittavissa on ollut jopa pientä hurmostilaa, eikä edellisellä kierroksella napattu voitto sitä tunnelmaa todellakaan latista. Vieraiden kerroin on niin korkea, että jopa tuplamerkistä vierasvoitolle ja tasapelille saa 1.8:n pintaan olevia kertoimia ja se on meidän mielestämme olosuhteet huomioon ottaen oikeinkin oiva tarjous!

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Tuplamerkki: X2 @1.83

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.67

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys