NHL: Arizona Coyotes - Pittsburgh Penguins

Ti 23.1. | klo 04:00 | NHL | ARIZONA COYOTES - PITTSBURGH PENGUINS

Kohde sulkeutuu: 23.01.2024 04:00


Arizona Coyotes ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toista kertaa NHL:ssä tällä kaudella, kun lännen vieraskiertueella oleva Penguins saapuu Coyotesin vieraaksi Mullet Arenalle. Nähdäänkö tasaisesti tällä kaudella suorittaneiden joukkueiden välillä tiukka kamppailu?

Coyotes pelannut ailahtelevasti


Kauden mittaan NHL:ssä voitto- sekä tappioputkissa viilettänyt Arizona Coyotes on pelannut edelliset ottelunsa hieman ailahtelevasti. Viimeiset ottelua ovat tuottaneet 9 pistettä maalierolla 24-31. Koko kaudella Coyotes on kerännyt 44 ottelusta 47 pistettä maalierolla 132-130.

Clayton Keller on ollut Coyotesin tehokkain pelaaja tällä kaudella. 44 pelatussa ottelussa on syntynyt tehopisteet 19+22=41. Edellisessä ottelussa Keller maalasi kahdesti, kun Coyotes nappasi pisteet Nashville Predatorsilta maalein 3-2.Loukkaantumispuolella ei ole tapahtunut suuria muutoksia, mutta 42 ottelussa 13+15=28 tehopisteiden tehneen Nick Schmaltzin pelaaminen ottelussa on toistaiseksi epävarmaa.

Arizonan tehokkuudesta jonkun verran on levännyt joukkueen ylivoiman varassa, joka on NHL:n 10:nneksi tehokkainta prosentilla 22,8%. Aloituksissa vain 46% prosentilla kontannut Coyotes joutuu kohtaamaan ensi yönä NHL:n parhaiten aloituksissa suoriutuneen joukkueen, Penguinsin aloitusprosentin ollessa 55,1%. Hyvä aloitusprosentti on siivittänyt Penguinsin myös NHL:n seitsemänneksi parhaaksi alivoimajoukkueeksi 83,2% jäähyntappoprosentilla. Coyotesin alivoima on 79%:sta, joka on NHL:n 20:nneksi tehokkainta.


Penguins suli Vegasille, vire silti nousujohteinen


Lännen vieraskiertueen aloittanut Penguins sai hyvän startin Vegas Golden Knightsia vastaan. Kahden erän jälkeen Penguins oli viemässä jo täyttä pistepottia vakuuttavalla 2-0 johtoasemalla, mutta Vegasin hurja 3-0 viimeinen erä otti Penguinsilta luulot pois.

Maalit olivat jälleen tiukassa Penguinsilla. Vegasia vastaan niistä vastasivat puolustaja Ryan Graves kauden toisellaan sekä Jake Guentzel, joka pelasi itselleen taas yhden 20 maalin NHL-kauden.

Penguins on nostanut tasoaan joulun jälkeen ja toistaiseksi joukkueen meno näyttää potentiaaliselta pudotuspelejä ajatellen. Viimeisessä 10 ottelussa Penguins on suoriutunut maalieron puolesta lukemin 31-26, joka tarkoittaa sitä että vähämaalisten otteluiden trendi on saanut jatkoa. 10 ottelusta he ovat keränneet 12 pistettä, mikä on keskiarvollisesti paremmin kuin aiemmin tällä kaudella.

Penguinsin suurimmat ongelmat lepäävät taas sakkaavassa ylivoimapelissä ja muiden paitsi ykköskentän tehottomuudessa. Reilly Smithin poissaolo on näkynyt kakkosvitjan suorittamisessa, jossa Drew O'Connor ei aivan ole pystynyt täyttämään hänen saappaitaan.

5vs5-pelissä Penguins on kuitenkin edelleen yksi NHL:n vahvimmista joukkueista, ja mikäli erikoistilannemaaleilta vältytään, on Penguins yleensä vahvoilla.Molemmilla maalinteon kanssa vaikeuksia


Penguins on jatkanut samaa rataa jo usean ottelun - ylivoima sakkaa, ja liian paljon tehopisteistä lepää ykköskentän varassa. Näin ollen heidän viimeisessä 10 ottelussa on nähty vain kerran yli 5 maalia jommalla kummalla joukkueella.

Coyotesin puolella skenaario on toteutunut viimeisessä 10 ottelussa neljä kertaa, mutta joukkue painii myös tehottomuuden kanssa sillä vastustajan verkko on heilunut 10 otteluun ainoastaan 24 kertaa.

Lähdetään pelaamaan tähän otteluun ettei kumpikaan joukkueista saa viittä maalia aikaan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi PPG Paints Arenalla lukemiin 4-2.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Kisa 5 maaliin: Ei kumpikaan @1.59

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.59

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan