NBA: New Orleans Pelicans - Utah Jazz

Ke 24.1. | klo 03:00 | NBA | NEW ORLEANS PELICANS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 24.01.2024 03:00


Jazz hakee uutta nousua


Utah Jazzin voittoputki katkesi ja nyt on alla kaksi tappiota. Viimeksi Jazz hävisi Houstonissa Rocketsille jatkoajan jälkeen pisteellä. Tappion viimeisin syy taisi olla se, että jatkoajan viime hetkillä Jazzilta loppui joukkuepelaaminen ja takamiehet Sexton sekä Clarkson ajautuivat sankaripalloon. Markkaselle ei enää saatu palloa. Sexton ja Clarkson ovat viime aikoina pelanneet hyvin, mutta kumpikaan ei ole pelissä älykäs, syöttö ensin -takamies, ja sitten tulee näitä loppuhetkien epäonnistumisia. Jazz edelleen tarvitsisi sen pelaajan, joka pitää hyökkäyksen kasassa.

New Orleans Pelicans on parempi joukkue kuin Houston Rockets. Pelicans on Läntisen konferenssin kuutosena, ja sen voittosuhde on 25-18.
Pelicans hävisi viimeksi 109 - 123, kun vastassa oli Phoenix Suns. Suurin ongelma matsissa Pelicansille oli surkea heittäminen kolmosen kaaren takaa. 42 kolmosesta vain kymmenen osui.

Pelicansilla on laaja ryhmä, penkiltäkin löytyy tasoa. Joukkue puolustaa hyvin ja intensiivisesti, mutta hyökkäyspäässäkin on taitoa. Zion Williamson, CJ McCollum ja Brandon Ingram pystyvät 20 pisteen matseihin koska vain, ja ensimmäisenä vaihdosta tuleva Trey Murphy on hyvä kolmosen kaaren takaa.
Pelicans on hyvä korin alla kummassakin päässä kenttää. Williamson on vanhan liiton iso laituri. Hän on täysin nolla kolmosen kaarella, mutta korin alla hänellä on paljonkin annettavaa.

Kotijoukkueen puolustus on notkahtanut


Viime aikoina Pelicansin puolustus on ajoittain hajonnut. Viidestä viime matsista se on hävinnyt kolme, ja näissä se on antanut vastustajille 125, 125 ja 123 pistettä.

Kahdesta tappiosta huolimatta Jazz on eri joukkue kuin alkukaudesta. Nyt sillä on edessä taas kova vierasreissu, mutta New Orleansin jälkeen vastukset heikentyvät. Jazzin kohdalla suuri mielenkiinto kohdistuu lähestyvään siirtoikkunan sulkeutumiseen. Joukkue pelaa hyvin, mutta silti NBA-kirjoittajat kertovat Jazzin oleman myymässä pelaajia. Clarkson, Sexton ja Kelly Olynyk ainakin on mainittu. Markkanenkin on mainittu, mutta hänestä pitää maksaa paljon.

Jos GM Danny Ainge nyt hajottaa tämän joukkueen aivan kuten viime kaudellakin, niin on se kova temppu. Jazz on nyt laaja ryhmä, joka ilta 10 pelaajaa pelaa kunnon minuutteja. Se toki on selvää, että ei tämä Jazz voita mestaruuksia, mutta pudotuspeleihin se voisi yltää.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.40 – 3.00, ja se lienee juuri kohdallaan. Pelicans on terve, eikä Jazz ole häävi vierasjoukkue. Betsin voisi ottaa totals-puolelta. Jazz on nyt paljon nopeampi kuin alkukaudesta, ja se on tuonut tulosta. Joukkueen peleissä tehdään kova määrä pisteitä. Sama homma nykyisen Pelicansin kanssa. Viiteen viime matsiin se on vain kerran pitänyt vastuksen alle 110 pisteessä. Totals-raja on korkean puoleinen 239.5 pistettä, mutta laitetaan silti over-betsille pienen pieni panos.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 239,5 pistettä @1.89

Osuma
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.88

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.88

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.88

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan