NBA: Brooklyn Nets - Utah Jazz

Ti 30.1. | klo 02:30 | NBA | BROOKLYN NETS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 30.01.2024 02:30


Hornets saattaa olla liigan huonoin


Utah Jazz pieksi Washington Wizardsin ja Charlotte Hornetsin, eikä Brooklyn Nets juurikaan ole niitä parempi. Netsin voittosaldo on 18-27 ja kotonakin sen saldo on miinuksella 11-12.
Charlottessa Jazz meinasi mokata koko matsin. Joukkueen päävalmentaja Will Hardy sanoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa, että Jazz ei ole niin hyvä, miten se pelasi avauspuolikkaalla eikä niin huono, miten se pelasi jälkimmäisellä jaksolla.

Jazz teki ottelun avauspuoliskolla huimat 82 pistettä. Lauri Markkanen teki ensimmäisellä neljänneksellä 18 pistettä. Parhaimmillaan Jazzin johto oli 36 pistettä, mutta sitten homma sakkasi tyystin. Markkanenkin istui pitkät pätkät penkillä, kun ero oli todella suuri, mutta lopussa hänenkin piti tulla varmistamaan, ettei Charlotte vain pääse vielä rinnalle. Hornets jotenkin onnistui nousemaan seitsemän pisteen päähän, mutta ei lähemmäs.
Lupaa huonoa Jazzin jatkopeleille, että edellisen ottelun loppu oli surkea.

Kun Jazz pelaa huonosti, niin ongelmat ovat aina samat. Takamiehet sortuvat sankaripalloon, ja tällä kertaa suurin syyllinen oli Jordan Clarkson, Useampaankin otteeseen Clarkson yritti hakea vaikeita heittoja, vaikka vieressä oli mies vapaana. Markkanenkin jäi matsin lopussa liikaa ilman palloa, kun takamiehet eivät vain löytäneet häntä.
NBA:ssa siirtoikkunan sulkeutuminen lähestyy, eikä olisi ihme, jos Clarkson joutuu lähtemään. Hän on jo 31-vuotias, eikä varmasti ole mukana siinä kaavailussa, jolloin Jazzin ajatellaan olevan konferenssin kärkijoukkueita.

Kolmen tähden kokeilu meni pieleen


Brooklyn Nets on nykyisellään melko mitäänsanomaton joukkue. Organisaatiossa taitaa olla krapula. Muutama kausi sitten Nets suunnitteli nousevansa NBA:n kärkeen palkkaamalla kovan kärkitrion Durant, Irving ja Harden, päävalmentajana takavuosien pelaajastara Steve Nash. Homma meni pieleen, joukkue oli tähtikolmikon takana suorastaan surkea.
Nets on nyt yhden voiton päässä Idän konferenssin säälipleijaripaikasta, mutta ei sille kovin pitkää play offs -taivalta voi ennustaa, jos se nyt sattuisi nousemaan viivan päälle.
Takavuosien tähti, nykyinen ongelmapelaaja Ben Simmons on palaamassa peleihin pitkältä sairaslomalta. Hänestä ei kyllä ole Netsin uudeksi ykkösmieheksi. Ehkä jonkinlainen valopilkku Brooklynissä on 22-vuotias Cam Thomas. Mikal Bridges, Spencer Dinwiddie ja Nic Claxton ovat avainpelaajia, mutta jotain joukkueesta puuttuu.


Vetopuolella tämä matsi on laitettu aika lailla 50/50. Kaipa se on kohdallaan, Jazz on parempi, mutta vieraissa. Nets on astetta kovempi kuin Jazzin hiljattain voittamat joukkueet. Vetomarkkina pitää jatkuvasti Markkasen totals-pisteitä kovin alhaalla, raja on nyt vain 23.5. Laitetaan siihen mielihyvin over-betsi. Jos takamiehet vain löytävät Markkasen, niin kyllä menee taas yli 24 pisteen.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Markkanen yli 23,5 pistettä @1.92

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.92

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.83

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.83

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.83

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan