Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Naisten Mestaruusliiga: LP Kangasala - LP-Vampula

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Lentopallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Pe 29.03 klo 19.30
Osuma
LP Kangasalan otteluvoitto
1.46Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.42100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

LP Kangasalan ja LP-Vampulan välieräsarja lentopallon naisten Mestaruusliigassa on sujunut varsin odotetusti. Kangasalan 2-0-johto ei ole yllätys, kuten ei ole sekään, että pelaaminen ottelujen sisällä vaihtelee molemmilla joukkueilla.

LP-Vampula selviytyi runkosarjasta suurilta osin taidolla. Kolmas sija oli seurahistorian paras suoritus, ja palkintona osin siitä tuli myös ensimmäinen paikka mitalipeleissä. Onnellakin oli oma osuutensa asiaan, sillä joukkue selvisi lähes puolivuotisesta ja 27 ottelun perussarjasta käytännössä ilman minkäänlaisia loukkaantumisia.

Samalla menneet kuukaudet eivät kertoneet aivan kaikkea näiden ryhmien todellisista voimasuhteista. LP Kangasalalla riitti ongelmia senkin edestä, sillä sivussa oli jatkuvasti vähintään kaksi avainpelaajaa. Siitä huolimatta se selvisi lopulta runkosarjan kakkoseksi muun muassa Vampulan edelle.

Parempi tasaisesti kaikessa

Pidempään poissaolleista Iida Pöllänen on kuntoutunut siinä määrin, että hän pelaa ottelusta toiseen isolla vastuulla. Hakkuri Iina Andrikopoulou oli toisessa välierässä kentällä varsin paljon ja iloitsi siitä, vaikka totesikin fyysisen kunnon olevan vaihtelevalla tasolla. Eikä ihme, sillä niin paljon vastoinkäymisiä hän on joutunut koronakeväästä 2020 lähtien kokenut.

Kangasala on ollut molemmissa otteluissa riittävästi ja olennaisesti edellä sekä vastaanotto- että hyökkäyspelaamisessa. Yllättävänkin iso ero on tullut myös torjuntapisteissä, ja kaiken lisäksi myös syöttötilasto on ollut hienokseltaan Kangasalan hallussa. Toisin sanoen joukkue on ollut parempi kaikissa keskeisimmissä tilastokategorioissa.

Eikä ole syytä olettaa, että asiat muuttuisivat kolmannessakaan pelissä. Vampula joutui urakoimaan runkosarjan lopussa tiiviillä ottelutahdilla, ja sama jatkui puolivälierissä. Se pelasi viisi ottelua Kangasalan selvittyä kolmella.

Vampulan avainpelaajilla Jovana Biberdzicillä & Cheyenne Jonesilla on kannettavana kova kuorma. Se on ollut ainakin näkyvinään tietyissä tilanteissa. Hyökkäysprosentit ovat olleet tällä runkosarjan pistepörssin kärkikaksikolla puolivälieristä lähtien hyvin vaihtelevia.

Kangasala voittaa ennemmin tai myöhemmin

Linnea Kuusela on mainio ja kirjaimellinen yleispelaaja hyvällä puolustus- ja vastaanottotyöskentelyllä. Mutta kun hänen hyökkäysmääränsä ovat välierissä olleet jopa ulkomaalaiskaksikkoa suurempia, ei tilanne ole missään nimessä optimaalinen.

Eipä Kangasalakaan toki mikään virheetön ja sitä kautta täydellinen lentopallojoukkue ole. Heini Ahtola oli paikoin hankaluuksissa Huittisissa, ja Laura Laukkasen hyökkäystehot keskipelaajana ovat mainioista torjuntalukemista huolimatta vaisuhkot.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Otetaan tämä vihje mahdollisimman varman päälle. Jos ottelu venyy, sitä enemmän se näkyy Vampulan pelaamisessa. Toisaalta esimerkiksi suoraan 3-0-vierasvoittoon on lähes mahdotonta uskoa.

Kangasala vie siis voiton ennemmin tai myöhemmin. Se on jonkin verran parempi joukkue, ja kotietukin auttaa.

LP Kangasalan otteluvoitto
1.46Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.42100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.41100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0