Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Miesten Korisliiga: Bisons - Lahti Basketball

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: La 30.03 klo 18.30
Huti
Lahti Basketballin otteluvoitto
3.45Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
3.23100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Pelilliset panokset ovat miesten Korisliigassa päätöskierroksen koittaessa kovin erilaiset. Ylemmässä jatkosarjassa pelataan vielä merkittävistä puolivälierien kotieduista, kun taas alemman jatkosarjan pajatso tyhjeni viimeistä edellisissä otteluissa käytännössä täysin.

Lahti Basketballin putoaminen sinetöityi omasta KTP-voitosta huolimatta. Tapahtumiin sisältyi melkoinen määrä jännitystä. Kobrilla oli mahdollisuus siirtyä kahden pisteen johtoon Taz Shermanin heitolla. Se osui kuitenkin takarautaan, ja Bisonsille jäi vielä aikaa oman voittokorin tekemiseen.

Ensimmäinen yritys siihen epäonnistui, mutta DeVante Brooks oli lähtenyt mukaan viimeisten sekuntien ratkaisuyritykseen. Se palkittiin, kun Brooks tippasi korin hyökkäyslevypallon jälkeen.

Nämä kaksi pistettä sinetöivät Bisonsin sarjapaikan ensi kaudeksikin. Sitä voi pitää oivallisena saavutuksena joukkueelta, jonka kotimaisessa pelaajistossa ei ollut käytännössä yhtään sellaista miestä, joka olisi ollut aiemmin merkittävässä roolissa.

Kun joukkueella kävi vielä iso onni loukkaantumisten vähyyden suhteen, onnistui se raapimaan kasaan tarvitun määrän voittoja. Asiaa voi pitää hyvinkin ansaittuna siksi, että Bisonsin koriero on -180, LaBan rumasti -390.

Mitkä ovat motivaatiotasot?

Sarjasijoitusten osalta päätöskierroksella ei siis ole minkäänlaista panosta. Tämän asian vaikutusta voi vain arvailla. Bisons on ollut keskiviikkoillasta lähtien juhlatunnelmissa, Lahti Basketball pettymyksen riepoma.

Periaatteessa kotiedun merkitystä voi tässä kohdassa arvostaa paljonkin. Bisonsilla voisi ajatella olevan suurempi motivaatio lopettaa kausi ansiokkaasti kotiyleisön edessä verrattuna siihen, että putoamiseen tuomittu vastustaja joutuu kärvistelemään vielä yhden vieraspelin.

Yhtä relevantti näkemys on miettiä yksiselitteisesti joukkueiden kokoonpanoa. Tämänhetkisellä materiaalilla Lahti Basketballin ei pitäisi olla Bisonsia huonompi ryhmä. Eikä Bisonsin siksi pitäisi olla näin suuri suosikki missään korisliigaottelussa.

Kaikesta huolimatta Lahden pelaaminen on alemmassa jatkosarjassa parantunut runkosarjaan verrattuna. Runkosarjassa sekä LaBa että Bisons saavuttivat vain neljä voittoa. Jatkosarjassa Bisons on yltänyt komeasti viiteen voittoon. Se on enemmän kuin Kobrilla, Pyrinnöllä ja KTP:llä eli kaikilla kolmella edellä olevalla joukkueella.

LaBa ei periaatteessa ole huonompi joukkue

Myös Lahden voittomäärä neljä on siihen runkosarjaan verrattuna oikeinkin hyvää luokkaa. Christian Terrell toi mukanaan parempaa peliesitystä Bobby Planutisiin verrattuna, ja Harrison Cleary on hyökkäyspäässä alempaan jatkosarjaan erittäin kovan luokan tekijä.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Näillä kertoimilla tällainen motivaatiokohdekin on kokeilemisen arvoinen.

Lahti Basketballin otteluvoitto
3.45Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
3.23100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.07100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.0750€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.072x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0