Hiihdon maailmancup, Canmore: miesten sprintti (v)

Hiihdon maailmancup, Canmore| miesten sprintti (v) | 10.2.2024 | 19:30

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 19:30


Avauskisan Kanadan Canmoressa voitti Simen Hegstad Krüger. Norjalainen vaelteli kolme ensimmäistä kierrosta pääjoukon keskivaiheilla, mutta viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Krüger nousi kärkeen ja karkasi muilta. Suoritus oli todella vakuuttava ja vaikuttaakin siltä, että mies on löytänyt huippukunnon oikeaan aikaan. Maailmancupia johtava Harald Östberg Amundsen oli kisan toinen ja kolmanneksi sijoittui Itävallan Mika Vermuelen. Podium-paikka oli Vermuelenin uran ensimmäinen. Perttu Hyvärinen hiihti hyvän hiihdon ja sijoittui kisassa 10:nneksi. Kisan suurimmasta yllätyksestä vastasi Ranskan Jules Chappaz, joka sijoittui kisassa seitsemänneksi. Chappaz tunnetaan paremminsprintterinä, eikä mies ole yltänyt aikaisemmin TOP10:n sakkiin normaalimatkalla.Latuprofiili


Huomisella sprinttiradalla nousut tulee heti radan alkuun. Tämän jälkeen lasketellaan vauhdikkaasti kohti maalialuetta. Ennen loppusuoraa on myös tiukka käännös, joka pitää ottaa tarkasti. Maalisuoraa on loivaan ylämäkeen. Rata suosii enemmän vauhdikkaita sprinttereitä, joilla on hyvä maksimaalinen huippunopeus.

Hiihdon maailmancup, Canmore: miesten sprintti  (v)

Kläbo vahvoilla


Norjan Johannes Hösflot Kläbo oli yllättävän vaisu eilisessä yhteislähdössä ja sijoittui kisassa vasta sijalle 15. Kläbo alkoi valahtamaan sijoituksissa kolmannella kierroksella, eikä mies ollut enää iskuasemissa, kun Krüger lähti pitämään vauhtia viimeisellä kierroksella. Huominen sprinttirata sopii erittäin hyvin Kläbolle ja ainoastaan haaveri voi estää norjalaisen voiton.


Ranskan Lucas Chanavat on ollut todella kovassa iskussa vapaan sprinttikisoissa ja tulee suurella todennäköisyydellä olemaan myös palkintopallilla huomisessa kisassa. Muita potentiaalisia nimiä finaalitaisteluun ovat Håvard Solås Taugböl, Valerio Grond, Edvin Anger, Federico Pellegrino, Ben Ogden, Chappaz, ja Amundsen.

Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Erik Valnesin ja Valerio Grondin välinen H2H-kohde. Mielestäni tässä parissa parissa on huomioitu liikaa Valnesin parempaa menestymistä maailmancupissa. Valnes on parhaimillaan perinteisellä. Grond puolestaan viihtyy hyvin korkealla ja on parempi vapaalla. Edellisessä sprintissä Gomsissa Grond päihitti Valnesin olemalla finaalin neljäs, kun Valnes oli viides. Myös loppusuora sopii hieman paremmin Grondille, koska mies on hyvä tulemaan vapaalla pieneen loivaan ylämäkeen. Mielestäni Grondin kuuluisi olla tässä parissa 1.67-kertoiminen suosikki.

30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

H2H: Erik Valnes - Valerio Grond: 2 @1.83

Dachbet - Lue arvostelu

1.83

Dachbet - Uusi vedonlyöntisivusto Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.675

Hyödynnä alan parhaat kertoimet Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä