Fantasy Premier League: 24. Kierros

La 10.02. | klo 13:00 | Fantasy Premier League | 24. kierros

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 13:00

FPL:n ensimmäiset ratkaisuhetket edessä - chippejä tulille?


Nyt se sitten toden teolla alkaa! Fantasy Premier League-managerit pääsevät navigoimaan Valioliigan tuplapeliviikkoja ja tynkäviikkoja. On siis vaikeiden päätösten aika. Kuka saa loppukaudesta triplakapteeninnauhan, milloin on hyvä käyttää villi kortti, bench boost ja free hit? Kaikki on tietysti vahvasti joukkuesidonnaista, joten yritetään pitää tämän viikon vihje myös yleismaailmallisena.Moni FPL-manageri pelaa tietysti tätä peliä kasuaalisti ja viikko kerrallaan ilman merkittävää pitkän tähtäimen suunnittelua. Jos et kuulu tähän joukkoon, nyt on syytä olla todella tarkkana. Tulevien viikkojen otteluohjelmat eivät ole vielä kiveenhakattuja, mutta tätä viikkoa seuraavalla kierroksella tiedetään varmasti Manchester Cityn, Brenfordin, Liverpoolin ja Lutonin pelaavan kaksi matsia. Miten tätä tulee lähestyä?

Manchester City on nähtävä tässä vaiheessa tärkeimpänä prioriteettina. Jos et omista Erling Haalandia (14,2) ja vähintään toista kaksikosta Phil Foden (8,0) & Kevin De Bruyne (10,8), olet vaarallisessa tilanteessa. Cityn puolustuksesta löytyy myös Kyle Walker (5,5) ja Josko Gvardiol (4,8), jotka ovat hyviä sisääntuotavia tulevillakin kierroksilla. Cityllä on nimittäin peli myös tuplaviikon jälkeen, toisin kuin Liverpoolilla ja Lutonilla.


Seuraavaksi otetaan kantaa case Lutoniin! Rob Edwardsin poppoo on kelpo vireessä ja tulevassa vaikeassa otteluviidakossa Lutonilla on näillä näkymin yhdessä Brentfordin kanssa eniten pelejä. Jos omistat jo nyt Luton-pelureita, kuten vaikkapa Alfie Doughtyn (4,6) tai Elijah Adebayon (4,9), voit olla tyytyväinen. Kannattaa kuitenkin huomioida tulevan tuplapeliviikon olevan hieman hankala, kun Liverpool kohdataan vieraissa ja tuplien jälkeen Luton on yksi joukkueista, joilla ei ole ottelua. Liverpoolin, Lutonin ja vaikkapa Tottenhamin pelaajien päämäärätön hamstraaminen on huono idea, kun viikko 26 on tynkäkierros.

Miinuspisteitä kannattaa ottaa harkiten!


Kierrokseen 25 otetaan tarkemmin katsausta ensi viikolla, joten päätetään tämä vihje vielä mielipiteeseen miinuspisteiden ottamisesta. Fakta on, että täydellistä joukkuetta ei kykene kukaan manageri kasaamaan tulevilla viikoilla, joten isojen miinuksien ottaminen ei ole järkevää. Tulevalle tuplapeliviikolle 5-6 tuplaavaa pelaajaa on aivan riittävästi, jos seuraavalle peliviikolle saat 11 miestä kentälle. Älä yliajattele, älä jahtaa unelmapisteitä miinusvaihdoilla ja pyri kasaamaan joukkueestasi mahdollisimman laadukas pitkällä tähtäimellä!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>