Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

F-liiga: Oilers - Indians

Miro
Kirjoittanut:
Miro
F-liiga
Salibandyn vedonlyönti netissä - Ohjeet voitolliseen peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 29.03 klo 19.30
Huti
Yli 9,5 maalia
1.8100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

F-liigassa alkavat välierät, joista toisessa parissa kohtaavat runkosarjan voittaja Esport Oilers ja neljänneksi sijoittunut Westend Indians.

Runsasmaalisia keskinäisiä otteluita tällä kaudella pelanneet joukkueet lähtevät selvittelemään kumpi etenee F-liigassa finaaleihin ottelusarjan päätteeksi.

Puolivälierät eivät tuottaneet kummallekaan tuskaa

Runkosarjan voitto oli Oilersille kirjaimellisesti iso voitto, sillä he saivat valita puolivälierävastustajakseen LASBin, joka oli tasoltaan selvästi huonompi kuin esimerkiksi seitsemänneksi jäänyt Happee.

Puolivälieräsarja eteni Oilersin komennon mukaan, eikä varmasti kovin montaa katsojaa yllättänyt että espoolaiset etenivät sarjasta jatkoon puhtaasti otteluvoitoin 4-0. Sarjan toisessa ottelussa LASB onnistui venyttämään ottelun jatkoajalle, mutta kukas muukaan kuin Justus Kainulainen ratkaisi Oilersille ottelussa voiton.

Kainulainen oli Oilersista maaliahnein pelaaja, kun neljässä ottelussa mies iski jopa 9 maalia (9+2). Pistepörssissä kolme Oilersin pelaajaa komeilee top5:ssä, kun Aaro Astala (5+8=13) sekä Heikki Iiskola (8+4=12) olivat heti hyvässä vireessä. Täytyy toki ottaa huomioon, että LASB päästi ottelusarjassa paljon maaleja. Oilers pääsee ottelemaan Indiansia vastaan alla pitkä lepo.

Myös Indians selvitti tiensä välieriin suhteellisen helposti, sillä sarja TPS:aa vastaan katkesi jo viidessä ottelussa. Jokainen otteluista oli tiukka maalin peli, jotka olisivat periaatteessa voineet kääntyä suuntaan tai toiseen. Moni ottelu noudatti kuitenkin sitä kaavaa, että TPS haki tappioasemassa tasoitusta.

Indians puolusti tehokkaasti, ja ratkaisevan eron teki se että TPS:n hyökkäyspeli nuukistui Indiansin käsittelyssä aivan täysin. Maaleilla ei ottelusarjassa herkuteltu, mutta Indiansista Jasper Auvinen (6+1=7) sekä Samuli Junnila (3+4=7) nousivat eniten esiin.

Ensimmäisestä ottelusta maalirikas?

Oilers ja Indians kohtasivat runkosarjassa kolme kertaa, joista ehkä monen yllätykseksi Indians voitti kaksi kohtaamista. Ensimmäinen päättyi 6-5 jatkoajalla, toinen maalein 8-4, ja viimeisen voitti Oilers maalijuhlan päätteeksi 9-5.

Maaleja näiden joukkueiden kohtaamisissa nähtiin, joten niihin on potentiaali myös välierissä vaikka pudotuspelit tulevatkin olemaan maalimäärien suhteen luonnollisesti maltillisempia.

Vedonvälittäjistä Bethard tarjoaa ottelun maalirajaksi kuitenkin vain 9,5 maalin rajaa, josta on tartuttava overiin muiden bookkerien antaessa ottelun maalirajaksi 10,5 maalia.

Yli 9,5 maalia
1.8100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.