Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Bundesliiga: Bayern München - Dortmund

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 30.03 klo 21.30
Osuma
Alle 4 maalia
1.88Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Der Klassiker on yleensä ottelu, jossa Bayern München tarjoilee Dortmundin Bundesliigan mestaruushaaveille shokkihoitoa. Tänä keväänä tilanne voi olla päinvastainen, kun Bayern tarvitsee kipeästi kolmea pistettä pysyäkseen vielä Bayer Leverkusenin kyydissä edes näennäisesti. Eroa on jo kymmenen pistettä ja Leverkusenin mestaruusjuna ei osoita hiipumisen merkkejä.

Thomas Tuchelin käskyttämä kotijoukkue lähti maaottelutauolle komeassa vireessä, kun Lazio pudotettiin ensin Mestarien liigassa ja Bundesliigassakin napattiin vielä tämän jälkeen murskavoitot Darmstadtista ja Mainzista. Bayern on latonut tällä sesongilla 78 osumaa Bundesliigassa, mikä on kirkkaasti paras saldo. Ongelmat puolustuspäässä ovat olleet ratkaiseva tekijä mestaruusjahdissa – Leverkusen on ollut paljon parempi alakerrassa.

Bayernilta on sivussa lauantaina Manuel Neuer, Raphaël Guerreiro, Sacha Boey, Bouna Sarr, Aleksandar Pavlovic sekä mahdollisesti joukkueen maalitykki Harry Kane, joka tosin on palailemassa takaisin joukkueharjoituksiin. Mathys Telin voisi kuvitella avaavan piikissä, jos Kane ei ole avauskunnossa.

Bayernin tavoin yhä mukana Mestarien liigassa oleva Dortmund on ollut nippa nappa top neljän veroinen porukka. RB Leipzig painaa pisteen Edin Terzicin ryhmää perässä ja neljäs sija voi vaihtua hyvin siis viidenteen lauantain jälkeen. BVB nappasi kuitenkin ennen maajoukkuepelejä neljä peräkkäistä voittoa, joten teoriassa formin pitäisi riittää Bayerniakin vastaan jokseenkin tasaväkiseen koitokseen.

Sébastien Haller on yhä nilkkavaivaisena sivussa vierailta. Ramy Bensebaïni koki maajoukkuetauolla kovia ja pelikunto lauantaina on vielä hämärän peitossa. Marcel Sabitzer kärsii pelikieltoa. Niclas Füllkrug jatkaa itseoikeutetusti piikissä ja tulitukea tulee muun muassa Julian Brandtilta, Marco Reusilta sekä Donyell Malenilta.

Maalimääristä peli-ideaa!

Peli-ideana lauantain Der Klassikeriin on pienimaalisuus, kun totals-linja tuppaa vaihteeksi olemaan pilvissä. Lapulle painetaan alle 4 maalia eli tasalukemallakin vielä saataisiin panokset takaisin. Maalijuhlat ovat tietysti tämän parivaljakon välillä aina mahdolliset, mutta hieman turhan mataliksi on nyt painettu ennakkoon over-kertoimet, joten otetaan peliä toiselta puolelta.

Alle 4 maalia
1.88Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.84100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!