Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Top-10 palkintorahat urheilussa

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Top-10 palkintorahat urheilussa

Urheilussa liikkuu huimat rahat. Seuraavassa Top-10 suurimmat palkintorahat eri urheilutapahtumissa.

TOP-10 palkintorahat

Urheilumaailmassa pyörii isot rahat niin pelaajien, kuin joukkuiden kesken. Tässä käydään läpi kymmenen suurinta tapahtumaa palkintorahojen jaon muodossa. Rahasumma kuvaa koko kilpailussa maksettavien palkintorahojen määrää. Palkintorahat ovat dollareina.

10. PGA Tour 2014 $10 miljoonaa

Brent Snedeker, PGA Tour Professional

Pääosin Yhdysvalloissa pelattava Golf-kiertue kerää maailman parhaat Golfin pelaajat yhteen ja palkintorahat ovat myös sen mukaiset. Golfin neljä arvostetuinta turnausta The Masters Tournament, US Open, The Open Championship ja PGA Championship kuuluvat kaikki PGA Tourin ohjelmaan.

9.Kriketin MM-kisat $10,2 miljoonaa

Cricket World Cup Final 2015

Kriketin maailmanmestaruuskilpailut ovat merkittävin kansainvälinen krikettikilpailu ja ehdottomasti yksi suurimpia kansainvälisiä urheilutapahtumia. Tapahtuma järjestetään neljän vuoden välein. Australialla on eniten mestaruuksia kasassa.

8.2014 Dota 2 International $10,9 miljoonaa

The International DOTA 2 Championships @ Key Arena, Seattle, WA

Dota 2 on maailman suurin e-Sports tapahtuma, joka kerää parhaat pelaajat yhteen. Dotassa pelataan 5 vs. 5 taisteluareenalla räiskien. 2015 kisoissa oli mukana suomalainen Jesse ”JerAx” Vainikka.

7.NBA-koripallo $14 miljoonaa

Golden State Warriors NBA Champions

Maailman suosituin koripalloliiga NBA on yksi USA:n seuratuimpia sarjoja, joka on pikku hiljaa enemmän alkanut löytämään myös Euroopan fanit. Palkinnot mestarille ovat hurjat, mutta niin on NBA-tähtien palkatkin. NBA:ssa voit seurata sellaisia supertähtiä kuin Lebron James, James Harden ja Stephen Curry. Hallitseva mestari on Golden State Warriors.

6.Wimbledon $38,1 miljoonaa

DSC_0166

Kaksi viikkoa kestävä Wimbledonin tennis-turnaus järjestetään vuosittain Wimbledonissa Lontoossa. Turnaus on järjestyksessään kolmas Grand Slam-turnaus kaudella. Turnaus pelataan nurmella, mikä tekee siitä harvinaisen. Eniten miesten kaksinpelin voittoja on Roger Federerillä, Pete Samprasilla ja William Renshawilla, ketkä ovat voittaneet turnauksen peräti 7 kertaa.

5.World Series of Poker $62,8 miljoonaa

Vuosittain Las Vegasissa järjestettävä pokeriturnausten sarja on maailman arvostetuin ja suosituin pokeritapahtuma. Voittajaa pidetään epävirallisesti maailman parhaana pokerinpelaajana, eli kyseessä on ikään kuin pokerin MM-kisat. Turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran jo 1970, jolloin mukana oli vain 7 pelaajaa. Vuonna 2015 turnauksen voitti Joe McKeehen 6420 pelaajan joukosta.

4. UEFA Eurooppa Liiga $223 miljoonaa

UEFA Europa League Olympique de Marseille Vs FC Slovan Liberec

Suomalaisillekin tuttu Eurooppa Liiga pelataan vuosittain ja lohkovaiheeseen pääsee 48 joukkuetta. Eurooppa Liiga on Euroopan toiseksi suurin turnauskilpailu seurajoukkueiden välillä. Turnauksen voittaja kohtaa Mestarien Liigan voittajan UEFA Super Cupissa.

3. UEFA Mestarien Liiga $567 miljoonaa

Barcelona vs Juventus Champions League Final 2015 Live!

Mestarien Liiga on Euroopan suosituin jalkapalloturnaus. Turnauksessa kohtaavat Euroopan parhaat seurajoukkueet ja tapahtumaa seurataan ympäri maailmaa. Turnauksessa on lohkovaiheessa 32 joukkuetta.

Viime kaudella mestaruuden voitti FC Barcelona.

2. FIFA MM-kisat $576 miljoonaa

Brazil Soccer WCup Germany Argentina

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut keräävät joka neljän vuoden välein jalkapallon ystävät areenoille. Turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran 1930.

Viime kisoissa Brasiliassa Saksa otti neljännen mestaruutensa, matkallaan tuhoten eniten mestaruuksia omaavan Brasilian peräti 7-1.

1. Formula-1 $700 miljoonaa

53309893

Moottoriurheilutapahtuma Formula-1 on meille suomalaisille hyvinkin tuttu tapahtuma. Kimi Räikkönen, Mika Häkkinen, Mika Salo ja Valtteri Bottas ovat tehneet radoilla urotekoja ja pitäneet Suomen mainetta yllä moottoriurheilu-maana.

Formuloissa on 10 eri tallia ja 20 eri kuskia. Hallitseva maailman mestari on Lewis Hamilton. Mika Häkkisellä on kaksi mestaruutta ja 20 voittoa.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert