Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Kovapalkkaisimmat valmentajat vuonna 2015

Jose Mourinho

Ketkä olivatkaan vuoden 2015 kovapalkkaisimmat valmentajat urheilussa? Katso lista alapuolelta. Voit myös katsoa listan kovapalkkaisimmista urheilijoista täältä.

Kovapalkkaisimmat valmentajat

10. Sven-Goran Eriksson - 7,96M€

Sven-Goran Eriksson

Ruotsalainen jalkapallovalmentaja tunnetaan parhaiten Englannin maajoukkueen päävalmentajan, jona hän toimi vuodet 2001-2006. Sitemmin hän on toiminut myös Meksikon ja Norsunluurannikon päävalmentajana. Vuonna 2015 hän kuitenkin sai jättisopimuksen kiinalaisen Shanghai SIPG FC:n päävalmentajana.

9. Andre Villas-Boas - 8,42M€

Andre Villas-Boas

Villas-Boas on yhdeksi maailman huippuvalmentajaksi melko nuori. Hän aloitti ammattivalmentajan tehtävät 26-vuotiaana kotimaassaan Portugalissa FC Porton apuvalmentajana. Hän on sitemmin toiminut mm. Chelsean ja Tottenhamin päävalmentajana Englannissa ja nykyään vaikuttaa Venäjällä Pietarin Zenitin päävalmentajana.

8. Mike Krzyzewski - 8,78M€

Mike Krzyzewski

Mike Krzyzewski on Yhdysvaltojen yliopistokoripallohistorian menestynein valmentaja. Hän on valmentanut Duken yliopistojoukkuetta vuodesta 1980 lähtien tähän päivään saakka, eikä loppua näy. Krzyzewski on siitä erikoinen, että hän on maailman yksi parhaista koripallovalmentajista, mutta ei ole ikinä ollut NBA:n valmennustehtävissä edes mukana. Yliopistojoukkueen lisäksi hän on myös USA:n koripallomaajoukkueen valmentaja. Hän on toiminut maajoukkueen päävalmentajana kahden vuoden ajan aikaisemminkin, mutta vuoden 2006 nimityksen jälkeen hän on hävinnyt maajoukkueen peräsimessä vain yhden ottelun 53:sta.

7. Fabio Capello - 8,87M€

Fabio Capello

Capello on toiminut useiden isojen seurajoukkueiden valmentajana Italiassa ja Espanjassa. Hän oli myös Englannin maajoukkueen päävalmentaja vuosina 2008-2012. Englannin jälkeen Capello toimi Venäjän maajoukkueen päävalmentajana, mutta siirtyy vuonna 2016 todennäköisesti muualle saatuaan Venäjällä potkut.

6. Doc Rivers - 9,15M€

Doc Rivers

Legendaarinen NBA-valmentaja Doc Rivers valmentaa tällä hetkellä Los Angeles Clippersiä. Hän toimii samalla organisaation managerina. Rivers voitti NBA:n mestaruuden valmentajana vuonna 2008 oltuaan Boston Celticsin päävalmentaja.

5. Louis Van Gaal - 9,88M€

Louis Van Gaal

Hollantilainen Van Gaal teki pitkän ja hienon uran Hollannissa Ajaxin ja Hollannin maajoukkueen valmentajana. Hän on myös toiminut Barcelonan ja Bayern Munchenin päävalmentajana. Nykyään kuitenkin Manchester Unitedin luotsina toimiva Van Gaal on joutunut ison kritiikin kohteeksi ja maiseman vaihdos voi olla edessä.

4. Greg Popovich - 10,06M€

Greg Popovich

Kenties legendaarisin koripallovalmentaja mitä maan päältä löytyy. On toiminut San Antonio Spursin päävalmentajan vuodesta 1996 lähtien ja voittanut mestaruuden viidesti. Popovich on valittu vuoden parhaaksi valmentajaksi NBA:ssa kolme kertaa vuosina 2003,2012 ja 2014.

3. Arsene Wenger - 11,16M€

Arsene Wenger

Futiskenttien professorinakin tunnettu Wenger on ikonimainen Arsenal-valmentaja. Hän on toiminut Arsenalin päävalmentajana Englannissa vuodesta 1996 lähtien.

2. Pep Guardiola - 15,1M€

Pep Guardiola

Barcelonassa kovaa jälkeä valmentajana tehnyt Guardiola lähti Bayern Munchenin päävalmentajaksi vuonna 2013. Menestys on seurannut häntä, sillä Bayern on dominoinut Bundesligaa hänen alaisuudessaan ja on myös pärjännyt kohtalaisesti Mestarien Liigassakin.

1. Jose Mourinho - 17,84M€

Jose Mourinho

Portugalilainen Mourinho on ollut viime aikoina paljon esillä mediassa Chelseasta saamien potkujen vuoksi. Mourinho valmensi Chelsean valioliigan mestaruuteen kaudella 2014-2015 ja hänet valittiin liigan parhaaksi valmentajaksi. Alamäki on ollut viime kaudesta raju, kun Chelsea erotti hänet joulukuussa 2015. Hän oli vuoden 2015 palkkatilaston ehdoton ykkönen maailmassa valmentajien osalta.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert