Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Snooker pelaajan ohilyönti maksoi 62 000€ !

Snooker pelaajan ohilyönti maksoi 62 000€

Snooker-ammattilaisella Thepchaiya Un-Noohlla oli mahdollisuus jokaisen pelaajan himoitsemaan 147 pisteen maksimibreikkiin käynnissä olevassa UK Championshipissä! Katso alta kuinka kävi!

Maailman toiseksi arvostetuin Snooker-turnaus UK Championship järjestetään joka vuosi marras-joulukuun taitteessa. UK Champs on Snookerin MM-kisojen ja The Mastersin ohella yksi kolmesta snooker kalenterin arvostetuimmista turnauksista. Un-Nooh on siis onnistunut missaamaan 147-yrityksessään pilkkumustan kahdessa Triple Crown -turnauksessa, mikä on eittämättä maailmanennätys, jota tuskin tullaan koskaan rikkomaan!

Ohilyönti maksoi 62 000€

Thaimaalainen Thepchaiya Un-Nooh oli tehdä snooker-uransa ensimmäisen 147 pisteen maksimibreikin vuoden 2015 UK Championshipissä Neil Robertsonia vastaan, mutta onni oli häntä vastaan viimeisellä lyönnillä!

Turnauksessa on luvattu maximibreikin tekijälle 44 000 punnan eli n. 62 000€ arvoinen bonuspalkinto. Un-Nooh oli yhden pallon ja yhden lyönnin päässä tuosta potista, mutta jäi nuolemaan näppejään. Hän hävisi ottelun lopulta freimein 6-2 ja putosi turnauksesta.

Un-Noohin käsittämätön virhe ei suinkaan ole ainoa laatuaan, edes miehelle itselleen! Un-Nooh nimittäin missasi tämän jälkeen uudestaan maksimibreikin yrityksen ja vieläpä samalla kaudella! 2016 MM-kisojen karsinnoissa Un-Nooh sortui uudestaan samaan virheeseen. Uskomattomat missaukset maksoivat huiman määrän rahaa thaimaalaiselle, mutta mikä vielä surullisempaa, kaksi missattua pilkkumustaa tekivät ison loven myös pelaajan itseluottamukseen.

Näiden missien jälkeen Un-Nooh ei olekaan palannut entiselleen. Alta voit katsoa Un-Noohin toisen missauksen. Suosittelemme laittamaan äänet päälle, sillä myös selostajien reaktio on uskomaton.

Katso Snooker UK Championship suorana

Haluaisitko katsoa huipputurnauksen jännittävät ottelut? Mm. Unibet TV näyttää UK Championshipin snooker-otteluita suorina lähetyksinä. Katsominen on helppoa!

Katso tarkemmat ohjeet live lähetyksiin meidän snooker live stream -artikkelistamme. Näet useat huippuottelut UK Championshipistä.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert