Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ronaldon patsas tuhrittiin Madeiralla Ballon d'Orin jälkeen!

Ronaldon patsas tuhrittiin Madeiralla Ballon d'Orin jälkeen

Cristiano Ronaldon näköispatsas Madeiralla joutui vandaalien iskun kohteeksi Ballon d'Or äänestyksen jälkeen. Katso kuva alta!

Real Madridin tähtihyökkääjän ja kolminkertaisen Ballon d'Or voittajan Cristiano Ronaldon patsas joutui tämänvuotisen Ballon d'Or äänestyksen jälkeen vandaalien kohteeksi Madeiralla. Vuoden 2015 Kultainen Pallo-äänestys järjestettiin Sveitsin Zurichissä ja voittajaksi julistettiin viidennen kerran historiassa Lionel Messi.

Todennäköisesti Messin fanit riehaantuivat voitosta Madeiralla sen verran kovasti, että halusivat tuhria Ballon d'Orin jälkimainingeissa Ronaldon patsaan. Patsas pystytettiin Ronaldon kunniaksi Madeiralle joulukuussa 2014. Patsaaseen oli kirjoitettu punaisella värillä teksti "Messi 10" ja levitetty väriä muuallekin.

Ronaldo Patsas
Expekt
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert