Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

10 faktaa El Clásicosta!

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
clasico

Mitä sinä tiedät El Clasicosta?

10. Ensimmäinen El Clásico pelattiin 1902

Ennen kuin Espanjan La Ligaa oli edes olemassa, näiden kahden joukkueen välillä käytiin kamppailua. Ensimmäinen ottelu joukkueiden välillä käytiin toukokuun 13. päivä 1902.

9. Toiseksi suosituin seuraottelu maailmassa

Heti Mestarien liigan finaalin jälkeen El Clásico on maailman seuratuin jalkapallon seuraottelu. Viime kerralla Santiago Bernabeulla käytyä ottelua seurasi n. 400 miljoonaa ihmistä.

8. El Clásico alunperin vain La Ligassa

Alunperin joukkueiden välisiä kohtaamisia kutsuttiin El Clásicoksi vain, jos ottelu on La Liga-ottelu. Nykyään kuitenkin joukkueet kohtaavat monessa eri turnauksessa, kuten Espanjan cupissa Copa Del Reyssä, sekä myös Mestarien Liigassa. Nimitystä käytetään nykyään kaikissa joukkueiden kohtaamisissa.

7. 263 pelattua El Clásicoa

Barca ja Real ovat tähän mennessä kohdanneet 263 kertaa. Lauantaina 2.4.2016 pelataan historian 264. ottelu. Barcelona on kerännyt voittoja 109, kun Real taas 96. Tasan on pelattu 58 kertaa.

6. Korkeamaalisin tulos 11-1

Eniten maaleja El Clásico ottelussa nähtiin vuonna 1943, kun Real Madrid pöllytti Barcaa jopa luvuin 11-1.

5. 21 pelaajaa pelannut molemmilla puolilla

Historiassa yhteensä 21 eri pelaajaa on pelannut El Clásicossa edustaen molempia joukkueita. Näiden pelaajien joukkoon kuuluu mm. Ronaldo(Brasilia), Samuel Eto, Luis Figo sekä Bernd Schuster. Listaan lukeutuu mukaan myös Barcelonan tämähetkinen päävalmentaja Luis Enrique. Luis Figo vaihtoi urallaan Barcelonan paidasta Realiin ja palattuaan Camp Noulle Reali Madridin paidassa, heittivät Barcan tulistuneet fanit Figolle sianpään kentälle.

4. Eniten El Clásico-otteluita pelannut pelaaja

Eniten El Clásico-otteluita pelanneita pelaajia on kolme. Kolme pelaajaa on esiintynyt ottelussa 42 kertaa. Pelaajat ovat pitkäaikainen Barca-ikoni Xavi Hernandez, Francisco Gento ja Manuel Sanchis.

El Clasico

3. Pisin voittoputki 6 ottelua

El Clásicon pisin voittoputki kuuluu Real Madridille. Madridilaiset voittivat El Clásicon kuusi kertaa peräkkäin vuosina 1962-1965.

2. Viimeisin ottelu päättyi 0-4 Barcelonan voittoon

Viimeksi Santiago Bernabeulla käydyssä ottelussa Barcelona nöyryytti Real Madridia ottaen jopa 0-4 vierasvoiton. Samanlaisia murskalukemia tuskin nähdään 264. ottelussa Barcelonan kotikentällä Camp Noulla. Voit lukea otteluennakkomme 2.4.2016 pelattavaan El Clásicoon täältä -->>

1. El Clásicon maalikuningas - Lionel Messi

Lionel Messi pitää hallussaan El Clásicon maalikuninkuutta 21 maalilla. Toisena on myöskin argentiinalainen Alfredo Di Stéfano 18 osumalla ja kolmostilalla Raul ja Cristiano Ronaldo 15 maalilla.

Katso El Clasico suorana 2.4.2016

Näet 2.4 pelattavan El Clásico-ottelun suorana Unibet TV:stä. Ottelun näkeminen on helppoa ja pystyt katsomaan sen vain liittymällä Unibetille sekä tekemällä talletuksen pelitilillesi. Ottelun katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista, joten ottelun näkee käytännössä ilmaiseksi. Lue lisää El Clasico live stream tarjouksesta täältä --->>

unibet kuponki
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert