Kobe Bryant-tuotteet hurjissa hinnoissa tähtipelaajan lopettamisen kynnyksellä!

Kobe Bryant-tuotteet hurjissa hinnoissa tähtipelaajan lopettamisen kynnyksellä!
Haluaisitko juhlistaa yhden kaikkien aikojen koripalloilijan uran päätöstä ostamalla vaikkapa lippiksen? Maksat tästä vain $38,000!

Kobe Bryant - 24


Yksi kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista, Los Angeles Lakersiä koko uransa edustanut Kobe Bryant ilmoitti aikaisemmin kaudella lopettavansa pitkän pelaajauransa tähän kauteen. Kobella on jäljellä enää muutama ottelu, ennenkuin NBA:n runkosarja päättyy. Lakers ei tällä kaudella yltänyt lähellekään playoffeja.

Lippiksessä 18-karaatin kultaa


Kobe Bryant tulee pelaamaan uran viimeisen ottelunsa kotikentällään Los Angelesin Staples Centerissä 14.4.2016 Utah Jazzia vastaan. Lipunmyynti pompahti räjähdysmäisesti tuohon otteluun hänen päätöksensä jälkeen ja ottelu on ollut loppuunmyyty jo hyvän aikaa. Nyt myös eri tuotevalmistajat ovat asettaneet myyntiin erilaisia Kobe Bryantin uraa kunnioittavia tuotteita, eikä järin halvoin hinnoin.

Käärmeennahkalippis - hinta $38,024!


New Era laittoi myyntiin juuri Kobe 24-lippiksen järisyttävään hintaan. Lippis on tehty lampaan ja käärmeennahasta. Käärmeennahka viittaa Kobe Bryantin lempinimeen "Black Mamba." Lippiksen kirjauksessa on käytetty 18 karaatin kultaa ja hinta kohoaa yli 38 tuhannen dollarin.Kobe nahkatakki Swarowski-kristalleilla - hinta $5,824!


Kenellä nähdään yleisössä päällä Kobe 24-nahkatakki viimeisessä ottelussa? Lampaannahasta tehtyyn takkiin on upotettu Swarowskin timantteja. Takkeja on tehty vain 24 kappaletta, mutta tuskin pysyy kauaa myynnissä ennenkuin loppuu.Kobe 24-pelipaita - hinta $824!


Kobe Bryantin pelipaidat ovat olleet kuumaa tavaraa tällä kaudella. Hänen pelipaitansa on myynyt ylivoimaisesti eniten NBA:ssa tällä kaudella. Viimeiseen peliin on myynnissä laatikossa saatava musta "Snakeskin" pelipaita hintaan $824! Kyllähän tuollaisella kehtaisi olla Lakersia kannustamassa.
Luvassa ennätysrikas yleisö


Ei ole kysymystäkään, meneekö nämä ja monet muut huippukalliit tuotteet kaupaksi. Kobe Bryant on yksi kaikkien aikojen parhaista ja arvostetuimmista koripalloilijoista. Hänellä on paljon ihailijoita ja odotettavissa on, että paikalle saapuu ennätysrikas yleisö, kun julkkikset haluavat päästä todistamaan hänen viimeistä otteluaan.

Jos otteluun haluaa vielä paikalle, on netissä myynnissä lippuja joillekin paikoille ja hinnat lähtevät n. 700 dollarista.

Katso Koben viimeinen ottelu suorana!


Haluatko sinä todistaa Kobe Bryantin viimeistä ottelua ja nähdä, kuinka "Black Mamba" astelee kentälle viimeisen kerran Lakers-paidassa? Mm. NordicBet sekä Unibet näyttävät tuon ottelun suorana. Sinun tulee ainoastaan liittyä sivustolle, tehdä pieni talletus ja katsoa ottelu. Otteluiden katsominen ei yleisesti vaadi monellakaan sivustolla rahapelaamista.

Nordicbet - 50€ bonus

Katso nyt

Unibet - 100€ bonus

Katso nyt